(聲援鄧皓然) 屈人非禮嘅女同學,你要承擔後果

877 回覆
4892 Like 143 Dislike
見樓主係男人又唔靚仔
所以要集體攪死佢
一陣就入你起底罪 點都無事
[雨がっぱ少女群] 因果のターミナル
即刻諗起呢套
覺得覺得 覺得就得咁你應該一早坐緊監
雞啦
你話條女? 自願伸手比人摸
其實我理解你既諗法

但條女冇事後搵條仔對質就想夾埋成班同學想一齊煮撚死男事主

咁撚衝動而家俾人口誅筆伐都正路

老實講,如果我係男事主,真係俾人屈到前途盡毁,我可能會癲到拎把刀劃花條女塊面(利申:講笑
都好大機會,好幾個po 都冇條女d 資料
請問去咗邊?
臭雞
諗起《假設性無罪》
https://viu.tv/encore/metoo

梁漢文涉嫌非禮黃敏奕被補,結果係
黃敏奕生安白造老屈梁漢文,事後亦完全0後果
主觀既感覺就係證據
高可晴啲fd
個重點係,如果係唔清楚,一開始就唔應該係指名道姓,而係話當晚比人非禮,要求徹查。當然最終可能都係搵唔到兇手,但唔應該係是但搵個人食咗隻死猫就當為自己攞到個公道。

是但話覺得鄧同學都係金頭髮,比比鳥頭就似係,咁同律政師話著黑衫就係暴動有咩分別。一個無辜嘅人遇上比人告係好慘既事,如果仲要告得入,隨時變左冤獄。

今次好彩仲係疑點利益歸於被告,你諗諗比人告暴動果啲充滿疑點都告入咗係幾慘。
笑撚死 證人口供出曬事 被告有不在場證明 到底指認果個友人認錯左邊個 定係果晚阿友人同事主做左咩 收左咩著數先出黎比假口供
連登仔唔理㗎,連登仔嘅邏輯就係:總之而家個官判咗鄧同學無罪,就一定係女事主同A小姐夾埋其他控方證人屈鄧同學,砌佢生豬肉,女人係雞係公廁,完。

連登仔全知全能㗎,佢哋話女事主同A小姐係屈就係屈㗎喇,唔需要證據,唔需要作案動機,唔可以係誤會。

講到尾,呢單嘢過一排咪又會沉底,唔會再有人care, 非禮真兇繼續逍遙法外,聲討女事主咪又係為咗過癮,實質啲夾錢畀鄧同學追討賠償、睇醫生好過啦。
告番佢
佢個不在場證明唔夠強,到時時間有少少重疊
我諗係假口供?
你個誤會搞到人地身敗名裂喎
咁要唔要道歉?唔係好誇張嘅要求
其實法庭信納事主和A嘅證供可靠,你假設咗A小姐當時係唔清楚兇手係邊個就走去報警,但亦都好大可能搞到要報警,係因為A當時好肯定非禮兇手係鄧同學。
事主個目的咪就係覺得自己俾人抽咗水唔忿氣 但係又玩得high得滯搵唔到邊個抽自己水 所以求其搵個人發洩囉 羅同學只不過係唔好彩替死鬼嚟啫
你呢啲係老屈 唔係退一萬步
裁定咗無罪乜撚野就算真係佢做
鄧同學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞