(聲援鄧皓然) 屈人非禮嘅女同學,你要承擔後果

877 回覆
4892 Like 143 Dislike
講咗咁耐有嗰兩個仆街IG未?
控辯雙方陳詞前承認事實:鄧同學2200先到達渡假村

活動完結時間2215

因為2條女一時話應該發生係活動完結前30至45分鐘

之後又話唔肯定發生係幾時,

而鄧同學入到去嘅時間,離活動完結前仲有幾分鐘,先冇辦法做完整嘅不在場證明。

而家個問題係嗰兩條女係隨便搵個目標嚟搞,
事主本人自己都唔知事情發生過,
一切都係所謂同學A口講,

但係鄧同學就承受咗聲譽經濟學業健康各種損失,而且各種損失都唔細
哇屌
咸濕有罪嫁咩
你讀咩書讀到你咁on9 講黎聽下
咁你咪唔好答
錢點會無用
一睇你個思路就知你都係真絲 我都係啊
所有法庭判決都可以用你呢句駁斥
律師 法官 律政司全部企埋一邊

不過下次可以再幽默少少🤏
例如搬耶穌出嚟 世人都有罪
法庭接納 A 的證供誠實可靠,亦接納被告其他組員,舉證被告在「火車捐山窿」環節時在場。

https://thewitnesshk.com/%E6%B6%89%E6%B8%AF%E5%A4%A7%E8%AD%B7%E7%90%86%E8%BF%8E%E6%96%B0%E7%87%9F%E9%9D%9E%E7%A6%AE-%E7%94%B7%E7%94%9F%E5%85%A9%E7%BD%AA%E8%84%AB-%E5%AE%98%E7%B5%95%E5%B0%8D%E7%9B%B8%E4%BF%A1%E6%9C%89%E4%BA%BA/

鄧同學聲稱火車捐山窿時佢唔喺現場,但又有其他組員話佢喺現場,邊個講大話呢?反正個官判咗鄧同學無罪,其他嘢都唔重要啦
咁講,Amber Heard而家都冇人揾佢開工仲俾全世界知道佢會喺張床度瀨屎形象冇晒
咩叫其他嘢唔重要?

你好人好姐無啦啦有一日係完全唔肯定嘅情況下指責你,

你要拎幾十萬出嚟幫自己證明清白,

咁呢幾十萬點?
咁係因為Amber係名人同埋主動宣揚先開名姐

咪好似呂麗瑤咁lor

如果唔出名就唔會披露㗎啦

Amber罪有應得啦 但係X 係今次事件冇損失
點解我會咁講呢,因為喺現實中,我真係有朋友喺公司畀同事摸大腿,但最後同事無罪

祝你哋自己同身邊人唔會遇到呢啲事
次次都係啲仔仆街 今次想睇啲女仆街
P
搞到人傾家蕩產打官司患抑鬱精神病斷腳冇錢做手術,宜家屈唔到告唔入,火頭吹返自己嗰度就話由佢告一段落呀?咪撚玩啦,宜家連登唔撚咁容易放過你呀
點解不接納?取證程序出錯?校方唔肯出庭作證??如果係咁,即係有組織地俾人切生豬肉。
人哋反問一句就話人畀人洗晒腦 唔識獨立思考
Chill bro
討論唔使咁重語氣嘅
原告話玩火車時被非禮
有cctv影到被告10點先出現
問題係冇人知道原告幾時玩火車
所以就算被告證明自己10點後先出現 都唔能夠成為不在場證據
真心成件事好諷刺
傳媒犯起底法=冇問題
小市民想引起關注起底=判你10年8年
睇番新聞啦
被告邊講淫野邊用當事人隻手做示範
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞