(聲援鄧皓然) 屈人非禮嘅女同學,你要承擔後果

877 回覆
4892 Like 143 Dislike
有相有名夠juicy 引人睇

所以記者都係仆街黎, 對住警察就好有禮貌守規矩, 對住平民就無人權
已經有2個證人證明他在場,個官又唔接納他的不在場證明。
咁你依家仲會唔會話果2個女仔人格謀殺左男同學
痴撚線,個個判官上身
所以?
咁事實個官判左無罪, 證明左嗰2個女仔無證據話人非禮仲唔叫人格謀殺
有人覆左你 我都懶得重複同一點

最重要一點係 個女仔只係話有人摸左佢
而同場居然有三個同髮色同其他外貌特徵
就鎖定男方 搞到人地社死

唔知邊個摸你 咪話有人摸過你囉
在場就係有摸人 就全部拉晒先啦唔該
咁你答左我先,係咪所有判無罪都係誣告?
其次,依個case無證據定證據不足呀?無證據就連開case都不會啦
魚蛋 lol
女權真係好被意講「告唔入唔代表冇做過」

如果判左都仲死屈

咁所有男人都係原罪啦

根本你哋就係厭男,歧視男性
你又知人地隨便指,係禁啱現場有2個人同佢好似,先入唔到佢罪,同屈人係好大分別
19年告唔人啲case 點睇
告唔入
律政司成日無證據都開case ga啦
入罪率連8成都唔夠你估以為好似日本咁入罪率99%
仲有連斷正持有毒品, 連法官都話提控好大機會入罪, 都可以選擇撤控的律政司仲有無公信力, 用律玫司開case黎證明有無罪真係得個笑字

「誣告」是指有人明知所舉報的不是事實而仍向廉署作出虛假陳述或指控 - 呢個係誣告定義

條女有無心認錯人我證明唔到, 所以我唔會話佢誣告
但有無心都好, 未確定事實就認證人非禮就肯定係老屈先, 證據不足同無證據係同一樣野黎, 話知你有100個所謂證據, 不足就係不足
首先事主係知有人摸佢,而唔係有人話她知先覺得有人摸她。
其次證人係根據金髮,體型,身高,背影同件粉色3去認為係果位男同學做既,你可以覺得唔夠而法官亦覺得唔夠所以就無罪,但不至於係屈囉
如果你話係個證人老屈,我都想知你個理據。
目擊者未有以樣貌辨認施襲者,認為未能確認被告是同一人

官講既
其實班狗點解唔捉埋另一個
嫁豪門!嫁豪門!嫁豪門!
終於有人話了
1個ocamp起碼上百人
你可以搵多d人證既,如果係真
“目擊者未有以樣貌辨認施襲者,認為未能確認被告是同一人”

By 法官

我冇話佢冇比人摸
只係原來件事係冇人指到真兇個樣就居然入左鄧同學
解釋下有咩可能性
雖然佢係弱智
不過common law 既意義入面

證明有做點都易過證明無做

呢句唔應該出現
老屈一般理解唔係就係故意話一個無錯既人有錯咩,咁即係一定要有心啦。
定你覺得老屈定義同我理解不同?
我答你 no

同一條垃圾問題比番你
咁係咪所判無罪都唔係誣告?
個重點係條女根本睇唔到係邊個,憑一啲咁普通嘅特徵去認定係鄧同學,咁樣唔係屈咩?
你話如果成個Ocamp得一個係金髮就話啫
HKU nursing 交人啦
仲唔督個姊妹出嚟
唔出聲都係加害者喎
條仔問人有冇扑嘢想唔想3p都正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞