(聲援鄧皓然) 屈人非禮嘅女同學,你要承擔後果

877 回覆
4892 Like 143 Dislike
閉路電視紀錄清楚明確顯示,我在當晚晚上2200即Disco night完結時才剛剛進入營地。而綜合咁多個所謂話見到我嘅控方證人,佢哋都不約而同咁指出「火車瓹山窿」後大約30至45分鐘disco night先活動結束,以證人周祉瑜證供活動 2215 就結束,向前計返30-45分鐘都仲係2130-2145 我根本冇可能喺現場。

係啊?咁多個所謂證人都講錯哂時間呀? 個個好似你咁豬閪咩 2200先入營地 2215就完,話俾人摸 會唔會15分鐘內既事 咁多人都記錯成30-45分鐘啊? 認錯人 唔想柒就是但搵個人屈
依個就係女權所謂male privilege
仲要香港人鍾意睇標題就腦補晒件事
總之女權乜撚都啱晒 唔會有錯㗎啦
查車牌果d反而比人告
g持槍
一句誤會,認錯,已經吹唔漲啦
呢件事有發生,認錯左係鄧生,已經告唔到
食屎啦,屌你老母
唔識法律
所以問下

如果判左係老屈
點解鄧同學唔可以告返佢地損害名譽要求賠償?
佢地一句記者守則乜乜柒柒就無事la
咁多年都係咁未判先開名
原告屈人就永遠XYZ
可能我理解錯案情?
事主聲稱佢返到camp site,Disco Night就完咗,有cctv顯示佢幾點返到camp site。我覺得怪個位係呢到啫,成個disco night無人影相拍片去證明個時間?
另外,我理解係房game個部分佢都唔係用不在場去打甩
鄧同學個朵畀你搞臭就得。個官判咗,係咪應該出埋條女個名先,鳩噏影響到人哋成世唔使負責任??
完全明嗰種突然比人屈,好無力既狀態,我亦都相信你冇做
但係鄧同學要撐住,至少要睇到女同學受到後果先
其實關果兩個女仔乜事?
即係你意思如果以後有人被非禮強奸,千祈唔好報警,因為你好大程度告唔入架啦,自己硬食啦
嗰兩條女應該死撚咗佢 係佢哋跳樓先啱
係坐左5日
完你老母 唔撚使負責任?完你老母個人生仲好
自己都認唔撚到個人就咪撚鳩指一個人出嚟
分享自己性經驗時,在女生的手臂外側(近腋下近胸部位置)打圈示意自己以前如何觸碰女人的胸部。之後躺下頭部又靠近女生的臀部。玩問答game時又問女生有沒有扑過嘢同會唔會想3P。
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞