(聲援鄧皓然) 屈人非禮嘅女同學,你要承擔後果

877 回覆
4892 Like 143 Dislike
你有冇諗過,女事主同A可能都好嬲好嬲,竟然畀個非禮變態佬逍遙法外。我假設佢哋仍然覺得鄧同學係真兇啦。

純ff
咁做乜要理先? 依家判撚咗係咪無罪釋放先?

呢兩條臭雞就名同樣都仲未有 點解男方會出哂樣同名先?

臭雞屌你老母!

第二點 咁唔係屈係咩先? 出黎道歉未? 未就繼續屌你老母 兩條臭雞以為無成本屈人? 誤會?個誤會比你搞到成敗名裂 差d要坐監 呢d就唔係誤會 係謀殺 所以對住你班港女臭雞真係唔洗客氣

屌你老母臭雞!

第三點 你自己睇醫生好撚過啦 臭雞 日撚日出廟街俾呀伯屌 睇撚住呀你
支持你去屌未審就出哂名嘅傳媒

講到尾,你咪又係先入為主,深信女事主係老屈。
條死臭雞呢,屌你老母
裁定左無罪唔一定等於冇做
亦唔係我想討論嘅嘢
我亦冇話就係佢做
你蠢撚到西咁
幫推
即係我假設今日喺火車畀人摸
睇完閉路電視冇影到佢,官都判佢無罪
我都可以覺得係佢係真兇?
推! 撐 !

打倒臭閪女權
有冇眾籌
樓主pin this la
有圖有真相 完啦好嘛🙏😅
好能巴閉喎讀law
邊間大firm啊?
你個situation係有閉路電視影到唔係佢摸你,有確鑿證據。

同鄧同學單嘢有分別,不過是但啦,你哋想信啲咩就信啲咩啦,冇咩所謂

梁官昨裁決指出,法庭信納X和A的證供可靠,相信X的感覺清楚,肯定有一名男子在「火車捐山窿」時用雙手掃X腋下,並觸及X的胸部旁邊,此動作絕無得到X同意。梁官稱,以社會標準和道德接受程度,絕對相信該人作出非禮行為,不過A描述的疑犯特徵不太特別,被告同一組至少有3名男子染金髮,外形和年紀相若。梁官認為事發於短短數秒間,僅靠A從背影辨認身分,未能確信該男子就是被告,故裁定非禮罪脫。

原文網址:https://news.mingpao.com/pns/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20240507/s00002/1715019320610
仲要事主本身唔覺俾人摸
得啖笑
玩房game 果陣連手機都唔知擺咗係邊啦

你諗吓分分鐘成十個人逼係兩張床上面
你去Ocamp玩呢啲活動可以預咗冇身體接觸
你以為自己去緊讀書會?
有得判第一個判你
煎鳩你一日一夜 嘴賤閪
咁呀,咁你個女第時去ocamp畀人摸胸嘅話,你記得同佢講:「你去Ocamp玩呢啲活動可以預咗冇身體接觸。你以為自己去緊讀書會?」
玩房game就緊係無人影相啦,但玩campfire/ disco night呢類活動,全場百幾條友點會無人影相啊
啲人無讀過大學無玩過ocamp可能唔知唔好怪佢地
唔使懷疑啦 你都唔係警察 又唔係律政司
你直接判決咪得囉連登判官
玩淫game仲拍片?
又唔搵真兇喇
認背影咁勁應該好易搵多兩三個背影差唔多既人
但佢屈完人非禮
再屈事主 普通襲擊罪
點睇佢雙重老屈?
我會叫佢唔好去
或者叫佢諗下先玩啲咁嘅活動
呢啲活動設計出嚟就避免唔到身體接觸
一定要玩嘅要自己承擔返
18歲大人黎 有腦
有冇同鄧同學道歉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞