我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然

1001 回覆
15741 Like 137 Dislike
巴打好慘
俾啲女人俾假口供老屈
認真講句, 男女平等所追求既另一個方向,
就係男性都有嗌生嗌死無病呻吟既權利,
CCTV唔係唯一support佢alibi嘅evidence
成個爭議嘅重點係 就算接納你CCTV嘅證據 或者有人出黎講樓主大概10點入到campsite
最大嘅問題係無確切嘅evidence可以證明案發嘅時間 只係估算 推算大概9點半至9點9
所以除非係一個天一個地 樓主明明全日都唔係campsite/案發會係日頭 樓主係夜晚先入去
如果唔係 merely based on個CCTV/DW都好難prove 到case of alibi
15分鐘嘅差距 可以係個鐘較快左較慢左
個個都屈非禮

讀Design交Assignment抄襲 再老屈阿Sir非禮
https://lih.kg/3634214
help push
樓主唔開得名嫁 唔好再問但我相信連登要知一個人唔難
定係叫channel c 幫手?
Presumption of guilt
但係香港仲有咩霉體,
同埋好多時無辜的被告好相信自己冇做過 就唔會入到罪
所以往往都比真係有做過的人遲行動
包括請律師 保留不在場證據等等
好似我post嗰條link咁
有個三唔識七的人話自己非禮都告得入
我諗冇人會諗過 原來冇任何證據的情況下
單憑一個人/幾個人的口供就入到罪
支持樓主
推個埋個兩條女出黎
以其人之道 還治其人之身
法庭已經證明判咗無罪
樓主唔洗再搵野證明

無論點都好,根本尤其係公開審前罪犯個樣就係好撚癲
尤其係性罪行相關

同未審先判冇分別
只不過個官係大眾唔係法庭
真正嘅#metoo
諗緊點出個喊苦喊忽嘅post洗白咋
法庭判左無罪
其實你係咪弱智
呢壇野點止條女有問題
而係成堆同黨明知而誣告別人
入黎呀講兩句呀屌你老母女權撚
告鳩番條臭閪啦
造你老母個謠
人唔笑,狗都吠
同我想post嘅戲一樣
俾人屈又點?打贏咗又點?
一開始俾人告嗰下已經社會性死亡,無得返轉頭

樓主同套戲入邊個男主角既狀態差唔多

https://youtu.be/QAizkPw3mxM?si=ywgE1VsXsaWmCdps
有病就食藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞