我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然

1001 回覆
15741 Like 137 Dislike
因為依家社會風氣係鼓勵你報
入罪門檻都係好低。

但好多時事實就係不明不白
但洗濕咗個頭無得退,所以就要圍威喂堆個事實出嚟。

對八婆嚟講,屈你一個男人容易過自己認「其實我唔清楚」。
係既咩

我真係唔知
我不嬲都講成堆指控人視姦的港女其實係鼓勵緊誣告

臭site想係ig人格謀殺
點知驚動左媒體同校方,差佬迫住當大案做
成班mk怕認誣告會留案底就一錯再錯
強烈建議告翻條女

屌佢老母臭閪屈鳩人唔洗付出代價
真係好慘
如果龍捲風仲在生,一定為樓主申冤
依個讀LLB應該唔會出現係nursing o camp掛
呢啲臭閪
俾佢出到嚟做護士
分分鐘會屈啲男病人非禮佢
其實你又唔使咁大心理壓力嘅
我唔判斷你有冇做到
我淨係覺得Ocamp,就算真係撩吓手臂都唔係咩事,就算接觸到異性有少少衝動嘅感覺都唔係乜嘢啊。
我唔係覺得你係壞人
最少我就唔會因為呢件事唔會影響對你嘅觀感
尤其是啲大機構一定有句have you've ever been a party to a lawsuit 就算無罪都係yes
樓豬報個平安好冇啊
有無人confirm到係唔係
樓主可以畀少少暗示
一firm咗係就可以掉埋個ig出嚟
香港地女人真係大夠晒
老屈害人一世都冇後果
之前上水果單又係咁

餐廳 下體頂人又係咁

個個都靠屈

https://youtu.be/ujuYxh1-d44?feature=shared

https://youtu.be/Ur_8-sc8Yh8?feature=shared
樓主依個case 絕對值得眾籌
男人之苦 何罪之有
呢招先毒,你見早排啲metwo都係,10幾年前發生,依家先講都得
等啲人一傳十,有冇呢件事都好都判咗你死型
樓主都唔係nursing
香港地就係女人大撚晒
唔知可以幫你做咩,你 deserve 多啲援助。你都 deserve 見到老屈你既賤人名譽盡毀。

希望你可以討論下有咩可以幫到你
所有刑事檢控都係用「香港特別行政區」嘅名義做
檢控嘅決定係DoJ負責 而唔係條女話事
要索償自己俾人惡意檢控 通常被告會係DoJ同蒐集證據嘅差佬
誣告嘅人得到懲罰先叫清白
最尾一句打錯
最少我就唔會因為呢件事而影響對你嘅觀感
會唔會留下任何壞印象
樓主唔好亂講野
班mk100% mon post, 實搵位賣慘打感動
香港係法律上的確係鼓勵老屈

你要討回公道一定要有主流民意
樓主 我好少留言 我亦都好少睇晒啲咁長嘅文
我支持你拎返屬於你嘅公道
千祈唔好自己屈住 我明白你好辛苦

同埋唔好自殺 你就咁行左去 果兩條臭西係並唔會內疚一世
我唔識法律,但香港唔係跟英美普通法咩,點解咁有bias
英美法系俾人個感覺已經係最接近完美,以前成日聽有美國第xx修正案

呢單案如果用中世紀決鬥裁判,條女就唔敢老屈人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞