我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然

1001 回覆
15741 Like 137 Dislike
成件事真係勁戇鳩
因為一單唔關自己事嘅案件要自己拎晒副身家嚟證明自己無罪,事後仲要冇得向控方索償返
呢單嘢精神同物質損失咁大、葬送埋樓主前程,告到兩個臭閪破產都抵償唔到
唔好放過啲臭閪!!!
同你一樣諗法
希望樓主放個payme code出嚟,唔好覺得自己係受人施捨,而係你真係有需要!唔洗覺得醜㗎,至少醫返好隻腳先呀
香港班傳媒黑記就係咁
件事都未查清楚就好鍾意誇大
人格抹黑嫌疑人
好欣賞你同屋企人勇敢撐落去 佢地都好錫 好撐你
相信最難過嘅已到渡過啦 好好整理下情緒 同身邊咁close朋友傾訴下
超高難度㗎,你要搵到好有力嘅證據,證明佢哋刻意講大話,先有機會告得入,基本上等於完全冇可能,而且到時樓主好可能又要再上庭,要受二次傷害,代價好大

當務之急,要幫樓主穩定情緒,最好佢朋友、家人睇到呢個po,多啲關心下佢,畀時間佢醫好傷痛

另外有份屈人嗰班,你哋如果仲有少少良知,起碼出嚟道個歉啦
媒體未審先判先係最大問題
懷疑根本就預先有立場當左然哥係罪犯 淨係搵證據砌佢
不在場證據唔會好難搵啦 應該大把message記錄講低去宴會 何況仲有cctv可以搵 物證仲可靠過臭雞人證
頂住呀 樓主

其實可唔可以告返屈人俾假口供條女

一直都唔明 點解好多時最後判無罪嘅人
都俾啲媒體登晒全名
香港咁開哂樣
同未審先判有咩分別?
開名都算啦

咁女人不斷有理無理告男人
咪好似日本痴漢冤案毫無成本
樓主加油
樓主加油
香港司法制度真係得啖笑,有不在場證據,條臭西甚至唔係用自己嘅口供,都仲可以格硬砌生豬肉判到而家,痴撚線
屌你老母正臭閪
metoo 冇成本
點解會有襲擊嗰條罪其實掂到左前臂
[集思廣益]被屈非禮嘅鄧同學可以點樣攞返應有嘅權益?
https://lih.kg/3690755
其實男人喺性罪行上比女人更蝕底
女人隨便屈你一句 個社會已經審咗你死刑
因為所有人都assume咗得男人可以abuse女人

而最痴線嘅係 俾女人老屈完 個女人係可以唔使負任何責任
所以男人都要學識保護自己

香港近排就有條港女踎係港鐵站度
個中學生望咗兩眼就俾人屈飛禮

美國就有Amber Heard同Johnny Depp 大戰
英國就有Baby Reindeer

希望個社會都可以還返個公道俾事主
樓主已經冇哂friend
巴打有咩想呻喺度呻盡去!呻完再諗!
實際上大把證人明顯老屈都無事

特別風化案總有狗公/正義撚為釘死人講大話
諗下車廂環境就知無可能成堆人見到
辛苦樓主
希望件事告一段落你可以好好休息下
支持你 頂住呀巴打!
Ocamp都有份正邪,有啲係好正常好似秋季旅行識朋友,有啲係煙酒色情甚至毒品,其實去得心中都有個底依幾條女一係同樓主有牙齒印想過佢一棟,一係真係好kam處女鎖嗰啲,但聽樓主咁講又唔似喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞