我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然

1001 回覆
15741 Like 137 Dislike
有幾多證據呈堂
真係得旁聽既人+樓主先知

偏偏冇記錄

會唔會有跟開既傳媒分享下
Kongu 臭雞都冇人傳出黎
好大包花生可以做死果兩條女喎
值得一推
頂住呀 巴打
法庭已經還咗你清白
而家好似有起底法 唔好做犯法嘢
鄧兄唔好做傻事。科技咁發達 我地絕對可以幫你報仇 錢更加易搞 如果你冇錯 一定有人課金比你
有單咁既嘢? 講黎聽下

咁即係其實每一個人都可以提告
反正無後果
勁大缺陷
唔係有跳樓睇咩?
即刻諗起呢套
無論點都好,千祈唔好自殺
死有輕於鴻毛,重於泰山
要做番你應該做既野
樓主單嘢拍得戲,《謊言的烙印》香港版
幾時都話香港係女權社會受法律保障 睇唔順眼就可以話比人打 比人非禮砌男人生豬肉仲要乜後果都無
所以咪講緊個遊戲幾點完囉
咁撚痴線
有閉路電視影到樓主幾時入camp都唔夠?
除咗閉路電視都應該仲有大把不在場證明
嗰兩個女組員都好有問題
樓主都未出現喺現場但係又會見到佢玩遊戲
都唔知係咪夾埋一齊屈樓主
啊屌個官又會信呢兩條友喎
最仆街係A
淨係見到個背影都可以覺得係樓主
就算唔肯定都理閪你 真係屈人唔使本

樓主頂住呀 呢度好多巴打撐你
Me too 時代, 女人係大晒
有種人天生就係賤,天生就要被人屌

就係女人,天生有塊閪,預咗俾人屌,被人粗暴對待

但現代性會壓抑咗呢個人類天性

邊個打女人就受罰捱罵,令到滿足唔到天性嘅女人開始變態,自大自滿

由今日啲女人公審po見到,社會已經扭曲

由望佢兩眼就等同侵犯咗佢嘅現況推論。相信假以時日,身處同一空間,呼吸同一種空氣都等於侵犯。

因為男性呼出氣體進入咗女性嘅肺部,算係肺插入

為咗正義,男性應該勇於打柒啲賤女人,打柒啲做雞唔認嘅臭閪

咁樣人類文明先會重回正軌
睇完嬲到訓唔著
巴打頂住
知道你而家應該覺得好辛苦同心力交瘁,俾人冤枉嗰種冤屈相信一定係好難受

但都希望你可以撐落去,因為你冇做錯到,唔應該要你承受呢啲磨難
食飯冇CCTV ?搭lift都冇?
其實想問下你啲波台人士
點解成日要係其他台整啲弱撚智留言?
好鳩得意咩?
mag court的人呢
讀完law諗住大把世界,點知遠不如簽賣身契比x健睇傷風的mbbs
做豆潤firm無未來,於是就轉跑道做官

成堆官未聽完案情已有結論
你咪撚刺激佢啦
樓豬,你未窮到開唔到飯

我建議你行開下
去台灣又好、日本又好!大陸都好
因為nobody cares,世界好大你睇得件事太重
樓主係組爸
自己係中途出一出去食飯 會冇人proof到時間?
個camp 淨係影到返營地 但proof 唔到幾點出去?
好奇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞