我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然

1001 回覆
15741 Like 137 Dislike
樓主唔好怕
即使你乜都唔做
改個名一年唔夠兩年已經無人記得件事
你周圍啲朋友唔信你
係個天話你知呢啲人唔係你真正朋友
你一心想搵返公義的話
搵傳媒搞大佢
到時誰是誰非就會浮上水面
ig都大把臭雞影男人大頭屈人視姦
同意 無需再糾纏了,太多人想食花生
可以出信問人攞
唔肯比嘅就叫court出summons
「辯方早前爭議,被告在Disco Night時並不在場,裁判官梁雅忻認為辯方的說法不切實際,而兩名粉紅色組員亦供稱在現場看到被告,遂裁定被告案發時在場。梁官續指,當時現場並無閉路電視,控方主要依賴唯一目擊者A的證供。梁官相信A是誠實可靠的證人,亦認為A及事主X兩人的證供互相支持,相信當時確實有非禮一事發生,惟辨認出被告仍是最重要的一環。」

(1) 所以呢兩個粉紅色組員,對於係案發時候見到你呢件事,係講大話?
(2) 你去婆婆嘅生日宴,既然都好可能係最後一次,應該實有影相?如果有,有無做呈堂證據?
(3) 係邊度搞生日宴?屋企?定餐廳定酒樓?距離事發地點幾遠? 要幾耐車程?
加油!
加油
法庭還左你清白,記得告返嗰兩條8婆
仲有,港大如果支持嗰兩條8婆繼續讀護理,咁港大都好有問題,做護士要誠實咁服務病人,呢兩條8婆隨時將來屈啲病人非禮佢哋
刑事案係納稅人比錢,政府告

屈9人只需要落假口供同上庭9up
而比人屈就起碼蝕首期
幫推
法律面前窮人含撚
幫推
留名等睇有正義之士對屈人者作懲罰
如果係真 班閪婆真係賤撚過連登仔
有次打開TWITTER見到個拳手叫男人都應該去閹割,
因為只有男人會犯強姦罪, 每個男人都係潛在罪犯
得拍戲啲差佬先咁鍾意查案㗎咋
現實係嗰啲要搵犯人嘅case 就會同你講開file 都無用
指名道姓嗰啲就會即刻拉咗條友close case
叫你放開的人係害左你
你要諗的係恢復聲譽
講個笑話:男女平等
其實估都估到當時發生乜事

就係根本無人清楚邊個做
之後一班八婆圍埋自創排除法

圍威喂圈咗一堆目標,之後用啲粗疏理由同論證剔除選擇,咁唔好彩鄧皓然就變咗所謂唯一答案

揀好目標之後就用各種零碎模糊記憶重組過程,
夾口供嘅冤案就此誕生。
之前有個阿Sir報東張
佢係大專教書俾條女屈非禮
條女啲口供九唔搭八,又係乜事都冇
屌你D女人真係心地唔好到爆
讀完大學都改寫唔到個心
自己有幾分姿色就做埋D壞事
傳媒呢個時候就潛晒水 。我撐你啊巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞