我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然

1001 回覆
15741 Like 137 Dislike

推到屈你嗰班人有樣
樓主你去咗邊
上水睇下好多素未謀面嘅人好支持你
社會好荒謬
個女仔應該唔係一般人嘅背景
平民版johnny depp
加油
D證人都係la好想睇下班冚家產咩樣
加埋社會仲覺得女人係弱勢
現實面前 窮人含撚
有錢可以告返條臭西 可以周圍搵youtuber澄清返 可以醫返自己隻腳
同條女索償就基本上索償唔到,反而告啲狗檢控程序出錯仲有得諗
「辯方早前爭議,被告在Disco Night時並不在場,裁判官梁雅忻認為辯方的說法不切實際,而兩名粉紅色組員亦供稱在現場看到被告,遂裁定被告案發時在場。」
btw點解個官會話不在場係不切實際
若果樓主當晚出席婆婆嘅生日宴
竟然一啲不在場證據都無???
無理由證人話在場就在場

https://std.stheadline.com/realtime/article/1997133/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%B8%AF%E5%A4%A7%E8%AD%B7%E7%90%86%E7%B3%BBOcamp%E9%9D%9E%E7%A6%AE%E6%A1%88-%E7%94%B7%E5%AD%B8%E7%94%9F%E9%9D%9E%E7%A6%AE%E5%8F%8A%E6%99%AE%E9%80%9A%E8%A5%B2%E6%93%8A%E7%BD%AA%E8%84%AB-%E5%AE%98-%E5%96%AE%E4%BB%A5%E8%83%8C%E5%BD%B1%E8%BE%A8%E8%AA%8D%E9%9B%A3%E9%81%94%E5%AE%9A%E7%BD%AA%E6%A8%99%E6%BA%96
佢哋覺得一個男人錯,所以所有男人都有責任。
佢哋周圍老屈人仇女,但事實佢哋先係真正仇男
樓主加油
啲狗唔知點撚樣做嘢
要查一定查到
支持樓主
試下搵東張西望?

唔好諗自殺,大不了爆條女出黎等佢都唔好受要佢登報紙道歉。
江樂士做高層時就已經不停用刑事定罪率打j

盲反對保釋,不停玩押後迫人認係香港常見技巧
同埋樓上講屈n條再迫人認細件都係常見

樓主係好在不在現場
手足
可以夾錢比你告鳩差佬/果2條女
公開嗰兩個女人嘅資料啦
港女真係賤格
唔會有事 一句記錯認錯就咩事都無
就係咁撚唔公平
痴綫 點解會立到案 而DOJ又會照告 女人想搞男人根本無成本
辯方證人呢
如果樓主講嘅係真,班差佬都on99啦。咁嘅證據落charge提堂,嘥錢嘥時間
向佢追討精神損失賠償
原來做男人
有人想你me too可以好大鑊
我諗起之前youtuber單案喳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞