東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
錯啦 梗係分返大山婆d錢
貪就一定,
平身係諗住等老豆死左先,無謂做得咁肉酸
但而家隨時比哂個大陸婆,咁一定先下手為強

認真個細女應該一個月比番2萬老豆當交下戲啦
而家太肉酸
假設唔貪錢,唔可以因為唔想睇住老豆俾人呃晒D錢走佬臨老唔過得世咩
如果個聯名戶口係一個其中一個人簽名就可以拎錢咪得
怪邊個你睇條廢老一句都無講過要追個細女d錢就知理虧
條肥西有冇過期居留? 有冇行使假文件?
「無左呢個老婆 邊個服侍我」
“最後因30元被告到廉署”
就算大家都係貪,班仔女本身至少都俾阿伯收息過活又同阿伯住,諗住養到佢死先分身家。個支那肥西識咗幾個月就駛咗幾廿萬仲諗住拎成百萬"搞生意"咁撚狼死,過多排呃晒啲錢一定一腳伸開個阿伯
擁有者可以取消你個管理權
如果係咁啲仔女都幾仆街,老竇都唔擺得幾多年仲要佢食埋啲下欄嘢
點都好啦,大陸女人30萬已袋袋平安。

咁佢地而家拎哂450萬 又反哂面
仲要自殺 佢又臨老過到世?
心諗:你仲唔係想謀佢啲錢?
睇佢班傻閪講得都幾好笑
人地成家本身關係好好,住係二仔屋企,每年同仔女去旅行,又成日飲茶玩孫,聯名戶口開左接近廿年相安無事,直到佢女人來,3個月已經想郁人100萬,班仔女先出失,比班友講到仔女貪佢錢幾廿年咁
搵到大山婆既眼淚有獎
民事起碼50萬起跳,律師都會叫你自己傾掂算啦
睇到阿伯個樣咁懵盛盛,隨時大陸閪都冇得佢屌
可能幫佢打下飛機就話發生咗關係
先出手
老人家9成係單簽
以防你有咩事入院 單簽拎錢出來醫病
雙簽到死都拎唔到出來啦
證明呢個廢老平時都係冇朋友
有老友點會唔點醒佢 你有咁多錢使玩個停經大山婆?
咪就係成家都等佢訓底囉
邊個會估到佢老母 死唔夠幾年
就搵到個大山婆黎呃身家
仲有個450萬佢都冇交代係真係佢自己錢黎
定成家積返黎/加埋老母D私己
第二集講,個阿伯原本係住2哥屋企?
而家搬左去大陸女人屋企住?
大陸女人係租定自己屋定公屋呢?
所以咪即係佢D仔女都係貪佢D錢
只係遲定早渣嘛
根本仔女又貪 大山婆又貪
成件事係個阿伯 ON99單簽左
唔係單簽左 就比左一球大山婆打本
唔會有呢件事
之前有巴打po過永和單野又係聯名

但最後個陸仲雄話唔係聯名就大晒,如果個子女係信託人身分去開聯名,有機會當係不善管理財產

所以係要吐返出黎

非法律JJ

有無人識?

不能同意更多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞