東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
要入一入藝員訓練班學下做戲先出黎
阿伯話講電話嗰陣個女係咁講走咗嗰個阿媽既名
班仔女一定嬲撚到震啦
呢四百萬可能係老母辛苦付出幾十年
依家個大陸閪識咗幾個月就話要拎成球野
#45 有眉娘 • 14 小時前
如果係立曬遺囑根本無野好驚,明顯係本身佢地屋企都關系唔好,d 仔女都係謀住副身家

女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」
https://lih.kg/CiLQuGX
唔覺得大山婆會加阿伯名落佢自己公屋
而家阿伯住大山婆果度
可以舉布佢違例啦
贏佢條肥閪!五張幾又假報四十幾支那賤閪抵比人歧視!
真係要告既咪上庭打官司囉
睇下打完450萬剩返幾多
無晒錢睇下大山婆仲愛唔愛佢
法援?
唉屌唔係咁都批呀
其實係咪大山婆叫個沉船呀伯報東張?
見無曬辦法,捉個老野上電視
個支那婆d假唔得 喊唔出
平時叫人交家用就唔肉酸
痴9線
踩上醫院揾細女
成篇野既重點咪就係想講現實層面 啊伯可以告上庭等法庭裁決

同埋鏡頭前講一句就當係咩可以解釋話人有錯口 之後咪即刻修正左 總之上到庭大把野可以拗架 反之個官都會睇450萬比哂細妹又係咪真係咁合理 完全唔理其他四兄弟姊妹喎 啊伯如果死拗話唔係送贈 啊妹有排解釋 仲要個官如果覺得啊妹係為左保護老豆唔比人呃而轉走筆錢 咁正正印證番原本筆錢既擁有權係啊伯 只不過佢要比人感情欺騙既話 唔係偷唔係搶 真係佢自由黎 冇人阻到佢送頭
用條脷奶巢皮春袋邊有得走
俾一百幾千叫雞囉 佢臨老玩真愛俾幾球野
提款基可能會信
東張試吓訪問提款基呢件事點睇
支持東張繼續查大山婆出面有冇收埋個契家佬
個阿伯咪講咗囉 等個細女可以承繼
盲咗睇唔到呀 定係信埋支那閪講啲嘢啊
提款基可能會信
東張試吓訪問提款基呢件事點睇
係、上面有條友話咩嘢告個女真係得啖笑,連聯名戶口係咩都未知

開戶嗰陣銀行一定會同個客講清楚啲條款,係個老嘢柒吓柒吓咁

個大陸婆我就覺得佢係專登搞大佢想上電視搵人幫,因為佢知正常途徑係好難拎到錢,而且大陸人有錢咩嘢面唔面有咩所謂,最多咪返大陸潛一兩年水,再落嚟香港釣第二個
可以咁講

但如果你問我,就算我無利益關係我都會出手阻止啲錢入大陸婆手

錢可以唔分,咪由得老人家慢慢用,甚至買棺材山地,或者捐咗佢,但咁樣俾人scam真係唔得
隨時食曬果一百萬,一蚊都冇拎去做生意
攪上庭最開心一定係律師
簡單d 可以話唔識得銀行有咁既安排同服務 以為兩個人都拎得錢就係聯名戶口

所以我咪指出單野可以上庭打 睇個官信邊個 信有5個仔女 但冇咩原因之下愧贈哂450萬比細女 定係細女驚佢比人呃而轉走d人 講真 呢到人人都信後者啦 所以真係有得打
450萬又唔係大山婆,大山婆0成本,點解唔告,贏就對分,輸就個廢老同佢啲仔女出律師費,點解唔告

大山婆識得叫佢廢老改口話管理,憑一人之力揪佢5個仔女,你真當平時啲弱智陰道女
大山婆唔會俾阿伯獨自出黎
𥄫撚到實
隨時阿伯屋企已經全部裝晒針孔鏡
由契家佬𥄫住阿伯一舉一動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞