東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
宜家就係阿伯無錢搞姐,不過如果到時佢離婚都唔俾番D錢佢就真係仆街D
生意唔失敗點拎埋果三球野繼續投資呀
想搵隻腳兜閪踢爆佢
係告得入 洗撚搵東張西望咩
啲家用去曬個臭閪度
唔嬲就假
個支那婆同個廢老結婚已經呃左間公屋
放心,唔夠一個月條支閪會消失,你估真係貪你驅風
啊妹梗係可以咁講 但憑咩先 佢都要作到個官信既故事 點解450萬送哂比佢 其他四個仔女都冇 而送比佢既話 又點解要開聯名戶口唔直接過數?有d難度架..
有眉娘戇鳩都出晒名,同嗰個李麗珍寶膠一樣,鍾意唱反調引戰
仲要啲錢分分鐘係仔女俾嘅「家用」
穿金戴銀
行段路都將個手袋擺喺身前
真係相由心生
分分鐘廢老夾撚埋
一邊保住啲錢一邊呃閪屌
講到明護士..
如果個女係trustee,更加應該要act in阿伯嘅best interest
依家阿伯疑似比大陸女人呃
如果細女攞走晒啲錢
放落另一個戶口而且原封不動,只係為咗保護筆錢唔會比人呃
咁根本其實保護到阿伯財產
何來breach of fiduciary duty呢
係聯名雙簽

個老懵董信晒支那閪話要黎防阿女
聽到都覺得痴撚線
東張有無起個大陸女人底?之前離婚定死老公?會唔會喺大陸都未離婚 ?
而家唔係講銀行有錯 都唔係講程序問題 聯名係管理同行政安排黎 唔完全代表財產擁有權 你去問十個律師 十個都會話呢個case有得打 唔係告銀行 係告細妹
其實真係好難得
五個仔女連孫仔孫女都會聚埋一齊同老豆老母食飯 定期去旅行
可惜個廢老唔識珍惜
開口埋口就係服侍
同個官講,個阿伯合法妻子係呃佢??

果然兒登仔
班bpmf 好熟法律架。
何解呀?人哋要隨時準備告到個老公上法庭分身家架嘛
仔女貪錢就晨早draw走晒啦
仲等呢刻先黎轉咩on99
呢啲嘢自己揀,咩結果都係自己攞嚟
合理合情合法 我都認同 不過個法係講緊刑事法 啫係民事有機會拎得番架
屌王青霞個時都幾乎全港上下一心啦
係估唔到原來計算基老謀深算姐
基哥同呢個阿伯對比真係極大
懷疑係老嘢同仔女一齊做大龍鳳幫老豆呃閪屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞