東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
俾完錢個阿伯打到一半香咗點打落去
我係個女,其實好簡單,咁多年我都無郁過亦都無貪過筆錢,今次郁既動機只係保護阿伯既資產,可以提出大部份質疑,包括懷疑佢受到感情騙案,個女人話要做飲食做乜乜柒柒好老實講,上到庭搵個醒少少既官,盤佢兩盤就散,我唔信佢有計劃。
享下兒孫福唔好
睇得出就算仔女阿媽走咗之後啲仔女都理老竇

佢地5個唔係防老豆
係防隻大陸雞
呢個做法都公道
再唔係咪話大陸老豆老母有急病要錢做手術 好快就揸乾揸淨
咁佢調轉晒喎,一般都係法律上搞唔掂或好麻煩
先會利用傳媒嚟做最後一著

而家通晒天,件事仲加快咗

5兄弟姊妹即刻做嘢啦
嗰啲細個腦筍都未生埋就話啫
成七十幾歲人都搏盡無悔咩
好難理解
梗係唔係啦 搵老野借大錢先走
通常搵得東張西望都係件事搞唔撚掂走頭無路先搵
民事法援都受咩?
頂,又納稅人埋單,呢個阿伯唔止害左頭家
過3球直上高等法院
成日講打官司 不如你講下贏左官司可以用咩方法攞得返啲錢好過啦 我諗好多苦主都想知
會叫個阿伯借大耳窿打
唔包屎尿應該都得
基哥先係高手呀
玩女玩到送左條女去坐監呀
結左婚喎 係法律上既莊嚴承諾黎 未發生之前都好難證明係感情騙案架兩個都話互相深愛對方既話 你點判斷佢地兩個之間冇真愛?唯一諗到既睇下大山婆以前有冇類似經歷 離離合合都係搵老野分人身家然後走佬 但一來私隱難查 二來就算發生過一次 都係好難證明上一次係騙案
梗係集團式,有啲成條村都係賊黎

再加上大陸網都有好多農村低質女翻身攻略,果啲乜春初中畢業又窮又無技能,集人類缺點於一身都有得黎香港重生
唔好傻
個大陸婆拎完錢就一腳筆過個老野比五兄妹執手尾
個老野仲要情傷日日喊苦喊忽叫春當自己梁山伯
係你老母個臭閪咪搵到囉
索償金額過三球直上高院
戇鳩仔
阿女好似由頭到尾都無認過d錢係佢老豆既

都係條廢老講
或者搵下啲飲茶茶友
唯一都係Claim破產啦 不過玩落去就成本好高 不嬲都話法律面前 窮人含撚 都可以學上次班苦主咁親身上去追既 不過親身追到就唔會走法律啦
結咗婚,何伯無遺囑嘅話,副身家個女人食硬㗎喎
大過一切關係,代表個官會信一個識咗幾個月嘅大陸婆唔會呃個老嘢

你弱智真係返屋企啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞