東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
民事訴訟無陪審團,係咪弱智架
支持打到個女破產
到時候又有得笑呀伯
啱啱啱 個個都IQ低
得你條獨醒撚最醒
所以話李龍基真係人中之龍
撚到d騙子輸晒
仲要為自己帶來事業上嘅瘋狂收益
難度會好高 因為本身法律上結婚好神聖 等同二人結合一體同等看待 一個人既錢就等於另一個人既錢 加上大山婆都未真係呃 你要係未呃既情況下去證明人地係老婆呃老公 呢個假設要極難證明 如果唔係啊伯想比哂d錢大山婆其實吹佢唔漲
民事基本上都係個官理解之後話事
你覺得唔岩既咪再上訴
有機會個肥婆要個老野借錢去打官司
唔係個個,得你低,慢慢搵陪審團
唐心風暴
梗係攞走晒啲錢啦
個八婆見條廢老冇錢就走㗎啦
到時再入返錢都未遲
你不如講吓點解有結婚證書就唔會呃對方先講啦

係咪你條低能仔睇得啲大陸網絡小說多,以為張證書係有啲咩嘢功能,簽咗名呃對方就會死?
好難證明感情上詐騙
自殺果到話佢食左d咩搞到嘔血?
聽唔到條大陸閪講乜春
離婚官司打黎打去都係打餽贈同信託個概念
法律上,大山婆地位仲close過班仔女,班兒登仔仲話同官講個大山婆呃阿伯
你一出律師信 啊妹玩大佢即刻轉走筆錢 比其他人又好 買金收埋又得 甚至移民都得啦 又唔係刑事可以大把野玩 等同有人質揸手 啊細惡起上黎同你一拍兩散 你係大山婆一個字求財 都想慢慢黎 玩左情感勒索先 用東張比下手社會壓力先啦
High Court民事都可以有陪審團,不過要雙方同意,而且以我所知民事陪審團費用係要雙方承擔

利申:做律師樓
計算基之心路人不知
老實講,香港人係搵都應該搵英國人唔係搵中國人做另一半,我成日都同自己講寧願搵英國女人做老婆都唔要中國女人做老婆
法律上,合法夫妻大過一切關係

單靠你把口同個官講,佢呃人?個官心諗:屌你弱智就返屋企
為個大陸閪告鳩自己個女
幾笨先做得出? 前提個女唔想個老豆俾中國式陰道呃
臨老入花叢
呢句掂啊 大大聲同個官講 「結左婚就唔會呃 你個腦坐住左?」個官就buy你啦 然後全部銀行既poa都咁將d client錢轉落自己戶口先 以防結左婚既client比另一半呃
其實個阿伯知唔知咩係真愛,真愛就唔會亂fing你啲錢,要你為錢同啲仔女搞到家無寧日,明知你都退左休無收入就叫你慳啲洗,慢慢搣啲棺材本。

如果呢件大陸婆都叫真愛,咁真係恭喜阿伯喇
佢老竇第日有咩頭暈身㷫
就係靠嗰筆錢傍身
好少少嘅老人院都要1、2萬1個月
你搵到個450萬大水魚 會唔會咁易放棄啊你呃十個啊叔都未必有何伯呢隻水魚咁高性價比啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞