東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
但騙子果方上電視既真係第一次見
笑撚死 一百萬做餐飲
佢句生意失敗嘅潛台詞就係知攞咗冇回頭
講常理 邊有人想做生意第一下就諗會失敗
個呀伯瘟瘟沌沌 冇晒邏輯分析 人講乜都話係係係
咁屌大山婆都哂鳩氣 咪又照屌 討論區係咩都討論架啦
有咩社會壓力 全香港都知個大陸閪呃錢
佢地根本唔明,大山婆呃阿伯,法庭角度只係你班傻仔自己ff出來,從來都無呢件事

所以咩保護阿伯轉走啲錢理由全部都唔成立,佢地只會去審個細妹用咩正當理由,一次過抽走450萬
買左幾十萬戒指同錶啦
輸咗先養佢咁偉大
咁點解佢唔而家就打工養佢
筆錢留翻大山婆養唔起先開始慢慢meet
即係你話結咗婚個另一半就唔會呃對方?即係夫婦之間係冇詐騙罪?

所以係咪所有騙子昆咗人結婚就咩事都冇

同埋我冇話要個大山婆證明佢冇呃你而家係講緊個阿伯去告個細女呃佢啲錢,咁個女可以話佢哋認識太短個大山婆就用不用理由問個阿伯拎錢,到時咪等個官信邊個
錢就一定無1個月唔洗
隻支那閪知道真相一定露出原形
個老嘢乜都無借得幾多
不如你講下贏左官司點樽可以令細囡嘔返啲錢出黎啦不如 我諗好多民事苦都好想知
中哂
其實個阿嬸好撚多破綻
不過當局者迷
呢個女人好似以前做過價真棧
老公比錢老婆本身已經唔洗理由啦 你個腦發生咩事啊 加上你係被授權可以處理筆錢 冇簽mandate去dictate筆錢點用喎 佢鍾意倒落海你都冇權阻止 何況係比自己老婆?
好彩係聯名戶口咋
私人戶口既話
應該得返阿伯自己一個報東張
離婚係咪要分身家俾個老野
老野得返4200
純粹問下
民事之後 假設阿女一蚊都唔比 係咬唔入架嘛 (by之前東張苦主)
大山婆仲有方法 就係告到阿女破產?
用破產黎拎錢?

其實佢始終做公院護士 玩落去成本都大
Jpex咪又鋪天蓋地
借冥錢
打兩堂乜都洗晒
450萬夠大,律師一條幫你凍結個細妹資產

你參考印尼女傭件案,條女咪又係想轉移資助走數,最後幫佢破埋產
新何太
真愛是能共貧賤、共富貴
而家係上天考驗你對何生的真心
不要衰給全香港人睇
即係簽咗紙就唔會雙方有刑事案件發生?你講到啲誓詞可以控制雙方嘅行為咁

即係結咗婚讀咗誓詞就兩公婆之間就唔會有殺人,強姦罪出現?不如你自己google 吓先啦

仲兒登仔有法律效力唔代表唔可以違反嫁喎、你係咪低能成咁
根據東張之前嘅案例就係
苦主:法官判我勝訴你快啲還錢
事主:我係唔還呀 你咬我食呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞