東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
佢依句由個女繼承已經收哂你個d所謂有得打既理由檔啦
搞人之前都要有錢
首先支那雞會唔會做蝕本生意
自己拎錢出嚟打官司先

第二如果佢要搞即係搞埋銀行
銀行大把法律團隊同佢慢慢玩
佢有料就唔會報上東張啦
同問 好想知
我冇睇CCTVB. 睇FACEBOOK 啲CAP 片都知咩事啦
本身細女就可以單簽拎呢450萬 點會有之後分錢打官司
你唔俾晒四百萬我做生意搵錢,我邊有錢養你。

你無出現嘅話,個阿伯可以自己食利息夠養自己。
點會啊,砵蘭街啲大媽咪就係做呢啲廢老生意
一個阿伯住公屋(假設冇其他物業), 有幾百萬cash 好正常啦
笑都笑佢老豆ON9 啫.
如果啲仔女係為佢著想. 個個星期俾返3-5千做生活費. 夠晒啦.
幾個月 賺一隻2卡鑽戒 一隻$103200既勞
仲有一球打埋本比你做生意 簡直係人生贏家
佢結得果幾個月 話未加又得 而家發現去加返都得 房署唔理架 如果無講結婚時老嘢資產過額就另一回事
今晚仲有冇第三集?
啲仔女之前有無課金俾佢先,啲錢佢前妻有無份先。
屌你老味 46歲 咁撚樣? 62都差唔多
人地離過婚 一早呃左身份證啦
一早係咁就唔會上東張啦,一講到啲錢隻肥西老母雞幾咁肉緊,重緊張過阿伯當事人,佢當咗啲錢佢有份㗎喇。
可能有報細都唔出奇
東張應該害佢多個幫佢
做生意必賺?個老女人係咩料大家都眼見
其實大山婆自掘墳墓,如果單嘢佢柒咗啲男人唔敢埋佢身,除咗啲冇睇依單嘢嘅廢老。
要告一定係告銀行先過告細女..我完全諗唔到民事告細女咩罪名?至於盜竊詐騙個d要律政決定

民事一定係告銀行疏忽職守違反d咩行業規定..拎曬4球半都唔夠埋單..先唔講贏唔贏民事打商業個d好撚貴
大陸婆間公屋依家住埋個阿伯係咪遺規 係咪可以收番
絕對認同!!
銀行一定行先過細女 但係銀行批得出佢可以點jr佢
睇背景好似係屯門?
似菁田邨,果度勁撚多大陸人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞