東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
愛情陷阱感情騙子真人show live 上電視
依家香港真係癡撚晒線
班仔女就係知個大陸女人,會係阿伯死之前呃晒佢啲錢

你話個女人心甘情願陪到佢死就話啫
睇下個官點睇囉,反正就有排審,個阿伯係唔醒既咪由佢打官司,最後打晒筆錢,好過益左個騙子
「你用字小心啲丫嘛!」
呢句現晒形啦
不如講吓係咪結咗婚就唔會呃先啦

戇鳩到,一個大陸婆識咗個老嘢幾個月結咗婚就代表佢係清白?
你逐個point講出嚟邊忽勝算唔細囉鳩up邊個唔識
唔好扮識
講錯左會好柒
日日發生緊
你而家先入為主左大山婆係呃人 咁梗係想佢證明唔會呃 但法律唔係咁玩架細佬

而家係細妹如果要用保護啊伯免為由轉走d錢 係要佢證明大山婆呃人喎 唔係大山婆證明唔會呃 同埋你點證明一樣你唔會做既野?個官都唔會要求佢咁證明啦 況且結左婚已經等於將成個人交左比啊伯 仲想點證明 識唔識架
如果阿伯死咗,啲錢直接畀配偶
班仔女分遺產分條毛

所以細女而家拿拿聲撳走啲錢先
5兄弟姊妹每人分90萬
(如果到時分唔勻
(佢哋幾個唔知官司又點打)
佢應唔到了
自編自導,又可以吊西。
講撚到上電視唔係玩大佢咁而家全香港都知,仲撚大過出信啦下話

佢要轉錢而家就轉唔到咩

同埋你仲要講話畀社會壓力啲仔女正常有腦都會覺得係個大陸婆呃個老嘢,仔女嗰邊撚有壓力,畀人笑嗰個又唔係佢哋
其實講左好多 你咁都睇唔明再解落去都唔會解得明
搵阿伯含兩野爭啲呃幾百萬
好彩細女手快轉走咗
唔夠啦
當兩隻撈賣到十幾萬
鑽石你買就貴,但賣就唔值錢
得個十幾廿萬,打到幾多堂官司呀
阿伯而家無錢
對佢係惡少少
宣誓嗰刻,簽紙嗰刻已經信,唔通信你呢個白卡仔鳩up

結婚誓詞是具有法律效力的誓詞,你當結婚每人講兩句,果然兒登仔
出事家嘛
仲要條數太大,打就直接高等法院打
法援都唔一定批俾你
所以呢單嘢講打官司根本晒鳩氣
遲啲幫佢買保險
太快露出馬腳,一黎就屈左幾十萬買袋首飾
呢段時間仲有無扑野呢唔知
咁court case有機會影響工作 上東張始終冇出樣既或者都計過數律師費搞唔掂 走投無路唯有玩感情牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞