東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
係咩?

cam man都忍唔到
由佢講揀個二奶唔揀佢幾兄弟姊妹已經心碎啦
我公司啲女同事都獨立過佢當自己皇帝?
大陸婆啲演技勁差喎,好多喊位都好唔自然
然後對白亦都好似冇諗過度過,有幾個位都露出咗去狐狸尾巴
佢根本冇投入同呢個阿伯係真心相愛嘅角色,如果唔係佢點會係擔心阿伯死咗啲仔女會怪佢而喊,而唔係因為愛人離開而感到難過
的確聯名就係兩個人都有相同權力調動啲錢
擺得落聯名戶口都分唔到啲錢係邊個
曾經經歷類似嘅事
喺銀行個職員有再三同老人家confirm聯名背後嘅意思
講到明「咁另一方係可以隨時轉走啲錢」要老人家明白
咁既然聯名定義如此
細女合情合理
大陸西冇得打啦
東張西望見咁大迴響
今日應該做野係咁游說兩邊接受訪問
再juicy d 應該落樓下公園訪問吓街坊咩睇法
一來搵人爆料 二來睇吓廢老會唔會撐返廢老
依家個大山婆就係利用 呀伯信佢係老實人呢一點
原本開戶設定左過單名可以攞錢的話,銀行唔會錯
唔講以為係大山婆同黨
大姐個WhatsApp好搞笑

係咁講

終於搵我啦咩?

我等左你成晚啦

我預左今晚同你傾成晚計

做咩唔覆我呀?

係咪訓緊係臭雞棚呀?
公屋 廢老 大陸女人
呢個組合有冇得輸
連登好多駁嘴狗撩交嗌
個阿伯死咗第一時間係驚尋仇
唔係講自己點算點傷心
鄰居
好似Happy伯咁、正正經經追星、封下利是咪算囉

一把年紀都係求開心啫

呢家上左身又上電視又剩咁q煩、都唔知為乜
多人討論都無乜野,但好多人放link,平時就1001都無link
想知細女係咪做醫生
乜有呢樣嘢?老人戶就無資產上限?
如果淨係得細女 其他嗰四個應該都會出嚟講嘢

5個仔女都唔會一齊唔理個老鹹蟲伯伯

擺明成個屋企都覺得條閪婆嚟呃人錢先會咁
睇左第二集
依家住緊個間公屋 好可能係個大山婆

原本呀伯跟2仔住 搬左出去 2仔換埋鎖唔比佢入
點解個大陸女人可以擺檔15日,有身份證定做黑工
心虛
應該係連自己都呃埋 入哂戲
同自己講一定要扮到真心愛佢直到錢到手為止
幾好戲
有鬼幫佢搵
依家係東張連諮詢律師都唔幫佢做
同埋之前有個個案又係大陸婆連屋都霸左人趕人出屋
好似連個律師都睇唔過眼義務出手
最後幫受害人攞返間屋
https://youtu.be/XaEv4cZVWOk?si=suAa0v0VlYXVkIzt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞