東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
打一打十零萬走唔甩啦
而家戶口無錢
叫真愛賣左戒指手袋錶出黎打官司睇下制唔制
排到上庭都香左
畀個靚嘅迷就話
依家畀個大山婆迷
隨時訓埋落官材都未夠鐘上庭
眾人皆醉你獨醒
請個工人都係幾千蚊一個月
娶個就50既支那婆要100萬
賣嘢做一日得三四百,溝個阿伯三兩個月就三十萬禮物
單簽就係咁冇人叫佢擺啲錢落聯名戶口度,唔想個女咪自己擺啲錢入個人戶口,但擺明係因為個大陸婆先同啲仔女反面

而且又係佢自己set嘅,唔係佢一早咁set銀行唔會畀佢個女單簽拎錢

9成係個老嘢自己唔記得,或者記得扮唔記得想上電視等人幫佢拎啲錢畀個大陸婆
咪臭係,做場愛就真愛,班企街一年要結幾多次
除非個大山婆戶口係0,唔係嘅話兩人財產/2,點都少過2000
突破盲腸
個女人原來已經試過想斬欖撇甩阿伯
個阿伯俾細女轉走錢後
佢叫過阿伯放棄佢搵返5個仔女
點知個阿伯死都唔走
呢單要去區域法院難度再高,不過勝數咁低,律師收錢入紙前都要諗清楚下喇,因為除時一上庭就會比大老爺鬧你濫用,做臭自己律師行個朵,仲除時被罰懲罰性律師費比對家律師行就攪笑。
如果個阿伯真係告自己仔女,就真係斷自己後路
佢大陸揾幾千人仔一個月做幾耐先有一百萬
唔撚係啊
分分鐘阿伯自己申請法援去告個女嗰步都 turn down 咗啦
講到底啲肺癆都係驚自己有日比細路拋棄 所以咪會咁支持個阿伯囉
段片最尾有講
條片好好笑
大山婆啲邏輯錯晒
好意思搞到咁大
喺大氣電波獻醜

1. 話好心痛啲仔女折磨個老嘢
佢好意思搞到上電視咁大陣仗

2. 講到個老嘢冇錢洗好慘
咁咪賣咗隻兩卡戒子
俾啲錢隻老嘢洗
少少投資都唔捨得

3. 嗌住話條老嘢死咗
個女人會搵佢算帳
唔係話驚冇咗個老公
條老嘢閪迷到咁都聽唔出
不過可能話自殺都係作故仔
好人好姐點會好似嗰啲人咁一哭二鬧三上屌
如果俾條大陸婆拎晒450萬 又走埋路
到頭來個呀伯咪又係喊住去自殺 咁佢又過唔過到世呀
一句講晒就係呀伯鳩痕無腦導致自討苦吃
咪好囉
財散人安樂
廢老同大山婆都搵到佢哋各自嘅真愛
最好唔好放番隻大山婆出嚟害人
邊洗估
有個蝗仔 嫁黎香港之後離過婚分戶
新樓 公屋 元朗
皇道劇本 IP又唔洗CHECK
原本諗住搵銀

失敗咗仲有手尾跟

笑死我
依對街市食屎男女又無仔女維繫,又無感情基礎,扑吓野暖粒粒就真愛,老人院看護臭閪就有份

大陸閪個十八歲大陸仔嗌左老豆未

到時拎埋腥港身分證可以轉埋姓,三母子齊齊整整
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞