東張呀伯:「本身聯名戶口俾個細女繼承」 ,中國大山婆:「你小心d講野!!!!!」

1001 回覆
1444 Like 18 Dislike
妹: 我已經移左民
錢就我keep

Bye
之前係條臭閪痴身,依家到隻不舉佬發花癲唔肯走
另有post睇到話懷疑阿伯轉晒D錢比細女為左申請公屋,上樓後先加番名做聯名
如果條佬分手 拎多2千蚊都係嬴家
你up乜鳩,拉咩細女

真係弱智仔
比啲錢阿伯,即間接比個女人,可以的話我寧願實報實銷,錢唔經阿伯手
就係咁先可以問佢再拎多啲
大陸婆都預咗「生意失敗」
正常有把握既生意點會鍾意講失敗兩個字
你講到要拉要鎖咁呀嘛你唔撚報警

我話條大山婆會邢事你就叫我報警

會唔會係你報警先呀而家你講到個細女入緊罪咁喎
Sor 笑左
人地研究緊法律上觀點有得打 同實際上涉及成本效益問題所以去唔去打係兩回事 咁都睇唔明係你廢

1. 告到唔會上東張: 係障智先講得出 有幾多次東張連律師都請埋出黎講解 例如虐待動物 各種權益點樣告上法庭爭取 咁叫唔叫「告到唔會上東張」?

2. 上完東張細妹都可以轉錢: 的確 屙完屎都可以轉錢添 但出得律師信啫係逼細妹都請律師徵詢意見 代表完全冇得傾 以後大家經律師講野 咁中間邊個take緊high ground冇人知 轉走筆錢係一個例子 講緊大山婆可能考慮到細妹有機會未分走筆錢同轉走筆錢 咁既情況下 出信高機率刺激到細妹去玩野 尤其因為court case可以搞到佢份工 到時細妹整到d錢四散追都冇得追

見你冇讀書 塞錢入你袋
香港暫時唔會好似日韓咁玩人格謀殺,就算個女出左樣,都唔會影響醫院份工。
我覺得大山婆係冇其他方法拎到錢
之前咪有單老豆死咗啲錢畀哂個仔其他兄弟姊妹反目
個單結局係點?
乜你唔記得陳振聰爭產案都係打到上高院咩
我覺我個阿伯真心識玩,根本叫細女轉走筆錢隨時係夾定
陪下個大陸婆癲又有得屌又唔洗錢,屌完佢自己會走,陪你上下東張有咩咁大不了,都七張幾啦
唔告上法庭玩多陣又可以搵另一件,佢先係最高境界
算啦 條友真心弱智等佢繼續活係自己世界
dllm又攬又喊
眼淚都無滴
基哥2.0
7歲?
就算唔講錢,都接受唔到無啦啦多個大陸婆做後母
笑撚死
我睇今次連cctvb都心水清
得個呀伯自己唔撚知
睇齊先評論, 己經拎左幾十萬出黎
又係屯門
2個月 洗左30萬..
任何嘢都分個主次,大陸女人中途殺出,見唔對路正常人地仔女都要做嘢,450個唔係小數目,冇呢個大陸女人出現筆錢唔見得又會無啦啦㩒走,依家攞走曬先,嘛試下無錢情況下個大陸女人會唔會講心先咯,日久見人心,個女人仲要有個18歲仔,講句唔好聽,咩諗法人地嗰5個仔女唔知咩,世界咁易撈喇喎,調返轉個女人有450個,搵個大30年阿伯結婚,再開個聯名戶口單簽就可以攞到錢嘅,問佢制唔制先喇,呢個問題到時佢自己聽到都笑出嚟阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞