女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
攞曬D錢,等阿伯光合作用,D仔女都真係幾好
你記得同你老豆老母一齊住過世就得
一係打手,一係冇睇條片
個女醒目, 又唔係唔留D 錢比佢, 一個老人家4200夠洗.
可能係Lab grown,係既話個男人都有少少古惑
唔係話一直都好,係呢個女人出現先變差?
係呀係呀

明知老豆被人呃由得佢死
係8卡(baka)
香港餐飲業有得做
我撐細女呀,一蚊都唔好留比死老野,由得佢死就好
係屋企煮飯俾阿伯食咪係餐飲囉
每月俾返定期幾多息既生活費佢,咁就最好
無人好似你咁窮西,睇下個世界啦,買屋企人附近單位好撚難咩
個女今次做得好啱,保護咗個老豆同成班仔女啲錢。點講都好,都唔撚應該益咗隻大陸老肥雞同佢個大陸仔。排隊都應該係而家香港啲仔女攞先啦,好彩發現得早咋。

DKLM識咗一個月就已經廿幾萬禮物又一球做生意又剩,四百幾萬真係唔使一年搞撚惦,做雞嚟計差唔多幾十萬屌一劑,個阿伯都懵嘅,幾十萬嘅雞係咁嘅質素嘅咩?
幾十萬嘅唔會係呢隻肥西老母雞囉。

而家個呀伯無錢,你話真愛吖嘛,睇你隻大陸雞扮到幾耐吖又。個女唔攞走晒啲錢,下次上東張就係隻雞攞晒啲錢走撚咗佬。

正常人都睇得出有鬼啦下話?
有幾百萬個女人唔會走
相關閱讀:東張西望丨八旬老翁沉迷按摩遭兩子斷絕關係 疑被34歲骨妹騙2百萬公開露骨訊息

一百萬夠阿伯請鐘點外傭家務全包到佢升天嗰日啦
細女好波
味係。錢係個阿伯。臨尾十年佢想點用都唔得? d仔女味一樣垃圾 貪筆錢
就係告唔到先叫佢告 無埋律師費
總係有啲傻閪
一係就on9
一係包拗頸
上面就有兩係柒碌
見搞咁耐連100萬都拎唔到 過多一排就搵藉口走啦 仲曬時間咩
現金450萬,係咪仲有層樓?加埋成千萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞