女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
真,講乜野阿伯有權去玩,而家問題明明係做咗水魚,即係食海鮮俾人劏到一頸血唔通又支持咩
你咪on 9
聯名戶口就係啲錢2個人共同擁有
是但一個都可以全權決定點用
睇咁多留言最智障係你,撚係清泉咁
我估佢比大陸婆拖入周大福買天然鑽
街鋪12萬2卡
之前呢單聯名戶口都好似可以追返
https://youtu.be/WM88fu470yo?si=DF6tJyhR-COB6hE_
人地唔係要食學生妹 人地想要煲湯俾佢陪佢嘅老婆呀

如果有個18歲肯煲湯俾佢仲會溫柔對佢佢仆到去啦
阿伯係要人陪,個個就諗住要屌西
點call
個户口同細女聯名單簽,細女有權攞走晒啲錢,呢啲打官司都九成九攞唔返
見過70歲病人醫生開偉哥俾佢出街買
即係阿伯主動提出
利申:政府藥房
都可以分係咪託管
真,你老豆老母比人電話詐騙果時記得唔好提佢,最好幫埋佢過數添,話曬d錢係佢既,佢想過數就應該要過數
比人呃完唔好走去問仔女攞錢咪得囉 但呢條廢老開口埋口就咩唔孝順 比人呃到一個仙都無咪又係會搵仔女拎錢
細女MVP
以呢個大陸女人cap錢嘅速度
定期都未到期都要佢即刻取消要即刻拎
個阿伯根本就冇智慧去control個女人對佢好幾年
幾個月揸乾揸淨就撇甩個阿伯啦
你話好似基哥咁 玩女人玩得咁撚高章就梗係冇問題
一搞左就會唔夠錢...然後剩低個350萬都要拎出黎
如果係咁, 我諗都係D仔女絕咗少少, 起碼要決裂都留低100個俾阿伯啦...個女粒聲唔出就攞哂....另外, 個女宜家都起碼50+啦, 小心自己仔女都係咁樣同您樣樣計錢, 謀您副身家啦....
陪到拎晒4球野咪走
留返個阿伯俾d仔女囉
都唔係第一日聽啦

宜家個trend
半年之內一定拎得晒
家陣搶櫈仔咩, 先到先得....
可能再查落去分分鐘發現個女人係大陸已經有頭家
有理由相信班人已經搵緊私家查佢
可以咁講
聯名單簽真係講個信字,其中一個攞走晒啲錢真係無仇報
佢問我,我實教佢
痴撚線要玩去東南亞叫雞旅行唔好?28歲有18歲有變態啲8歲都有
洗幾球屌個支那嬸嬸
你呢d 叫雞毒撚唔會明嫁啦
聯名戶口就係咁
以為好好玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞