女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
細女做得好
東張睇緊
條大陸女人係度扮喊
講到幾老夫老妻
仔女無做錯
依家個阿伯覺得比人呃都值呀 << 你SURE?個呀伯而家係「唔覺」比人呃WO,有冇睇D片架你
啲錢係細女,做醫護搵到錢,大仔都係住公屋
分分鐘條阿伯啲錢都係死左老婆幫佢捱返嚟, 啲仔女見條老野對阿媽都無咁好, 依家一嚟就讚介送勞, 梗激氣
細女好孝順
完美演譯鳩硬冇親戚
唉 其實啲錢佢老豆
佢老豆鐘意點洗就點洗啦 個大陸女人唔係叫呃係叫氹姐 大陸婆氹到人佢本事姐
唔撚通你一句話為老豆好就餐餐白粥青菜咩肥肉都唔比佢食舊怕佢三高咩
根撚本大家都係貪錢架啦
不過個細女就醒目,合法手段下又夠快手draw走筆錢
讚緊佢醒目 邊度見到有人讚佢大愛
說話唔係咁講,條老嘢咁大年紀,啲錢都係用黎俾醫療養老甚至白事
俾條仆街呃尻左咪即係要啲仔女再俾番
就算唔俾都會攪到家嘈屋閉所以未雨綢繆係啱
留比啲仔女都好過比個大陸女人
個大陸女人係你老母?
你係個飾物婆既18歲仔仔?
廣大連登仔最愛嘅支那妹嚟,雖然老咗啲,但本質一樣,一律吹奏支那賤雞嘅連登仔快啲娶兩件返屋企,但建議驗下身先
隻老嘢俾人呃晒啲錢 最尾咪又係啲仔女照顧返
啲受害者最尾咪又係啲仔女
佢呢啲咁嘅謬誤 根本就係想合理化啲騙徒行為
成班人成日話唔應該交家用唔應該比屋企困住
但阿女拎左老豆錢就話好醒目
咩幫保管

清官難審家庭事
攞到得返4千幾仲串佢都係幾過份
佢想拎晒你d錢嗰陣同你講會照顧你一世
咁都唔叫呃
有無諗過因為所有野都係站係仔女最著數果面講
你唔好戇鳩啦 一個月已經呃咗30幾萬
仲想拎多一球野走
隻支那雞呃晒啲錢就自然會走啦
唔通真係會照顧佢一生一世啊
細女 要頂住 全港都支持你
我就覺得如果個老豆覺得自己真係情聖咁
啲仔女又勸過都唔聽到真係比人呃哂冇錢要訓街咪自己承受返個結果
咁大個人又唔係智力受損/神智有問題
做仔女咪由尻佢囉
大家人結婚個時咪又係山盟海世永不分離
最後離婚唔通又呃咩
咁大個人要為自己既決定負責
你去賭場玩輪盤都知輸多過贏架啦
咁你係要玩既 旁邊人有咩資格阻佢
佢仲講埋 '雙簽係要嚟防個女'
死大陸閪有冇人知佢咩報紙檔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞