女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
會比人呃係大家一箱情願既諗法
而家未經本人同意就直接轉走d 錢就等於搶
d 仔女好自為之
孝子黎
肥西老母雞個18歲大陸仔嚟,咁就無撚咗4球,心有不甘。明明乜柒都唔使做,個老母玩幾次蛇,就贏撚晒99%連登仔。
d 錢係佢既,點解要同仔女傾
d 仔女當自己係邊個,同老豆平起平坐
懶係有條理咁講歪理
連登真係多弱智
1球長mark隻40路老雞冇撚病呀?
北上玩16~18玩到佢死嗰日嚿錢仲未用哂
一開始呀伯有講, 仔女有叫佢唔好, 有同佢講過, 只係呀伯唔同意, 認為係真心相愛, 某程度上呀伯係冇尊重過仔女既睇法. 堅持為一個識左幾個月既女人同5個仔女破裂!
話唔定係支那老雞教呀伯扮唔知,屈銀行錯
支持告鳩自己個女!等佢地一個仙都無!
一結婚要兩卡鑽戒,撈一隻,
然後叫個廢老放棄11萬利息,
拎筆定期出黎做生意,
而家邊個謀邊個?
老野就係有乜不利就老屈人地錯,人地唔明,人地誤會
調返轉如果呀伯喺聯名戶口攞錢俾隻支那老雞係唔係等於搶佢細女啲錢
個口吻同提款基好撚似都係眾人皆醉我獨醒嘅心態
睇最後有講 廢老依家應該住緊呀嬸屋企
地址搵拖手尾shot 應該唔難知
你又知啲錢唔係仔女俾佢嘅錢
到有可能係呀伯好似基伯咁, 反呃條女
提款基口講一套
做就篤條女去坐監
但菁田係新屋邨,除非佢係中六合彩,否則要解釋點解咁大年紀,上樓幾年就儲到咁多錢
係咪上樓前虛報?定係濫用公屋做其他嘢收錢?查下好喎
係咪啲錢俾人呃曬之後,
個廢老訓街去西九食二手飯都唔搵仔女幫手先?
係既佢咪洗曬佢囉。

呢啲廢老俾人呃曬錢,
之後要人幫要錢咪又係搵返班仔女,
到時班仔女係咪可以唔俾錢個老豆,
然後話筆錢係自己,點解要俾佢?
4.5M
一野就想提走一球
好快冇晒架jar
依加個女人要爭返果4.5M
呀伯先有得同個女人玩耐d呀
間接幫埋個呀伯
加錢
份身家係咪都係啲仔女㗎啦
果4球半分5個人一人到手1球都冇,拎咗又唔會發達既,個女人一個人拎晒果450萬返大陸就發達啦
我都覺得係,d錢自己拎來退休,比人呃曬後又係要子女執手尾

正正經經叫雞咪算囉屌,400幾萬,屌撚到腳軟都得啦
唔係拎走左喇咩
未到期拎要罰息11萬, 個阿伯就諗諗先, 可能之後個女收到風, 寧願罰息都拎450萬走先, 費事益晒大陸婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞