女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
佢個鱷魚皮如果真野 放唔少價過一百萬都得啦
到時呀伯又係上要上東張申訴
唔係下下唱反調就型嫁
戇鳩仔
講緊佢

嗰個點會真
你老母戇撚鳩鳩
個大陸雞呃晒啲錢 走佬
嗰條老嘢邊個照顧啊 最尾咪又係推落啲仔女度
依家好彩由佢個女幫佢拎返 唔使一個月個隻大陸雞即刻露出真面目啦
你又知唔係細女d錢嚟?
聯名户口,跟足規矩拎錢走,你憑乜話細女拎咗阿伯d錢走?告你誹謗呀戇鳩仔
佢細女講得岩雙宿雙棲啦
聯名戶口 就係有權單方面拎走入邊啲錢
屌你又係一個弱智
都係嗰句隻老嘢俾人呃鳩晒啲錢 最尾又要啲仔女照顧
邊個先係最後受害者
你唔好理佢喇,有啲人就係鍾意仆街,唔鍾意人哋指條好路俾佢,佢有呢種諗法你祝佢好運咪算囉
係人都知你老婆係臭雞添
跟足程序拎錢你話細女拎晒阿爸d錢,唔單只唔尊重佢,直情係誹謗
唔告,死全家,爛春袋
個key位係聯名得黎又係單簽
如果唔係銀行點會放錢走
當銀行傻咩

個伯提唔到款 係因為銀行慣性見你大年紀
一野提咁大筆錢 點都攔一攔 問清楚
仲要同個女聯名 咁當然要講要搵埋個女一齊先黎提

個伯就先入為主係雙簽 乜都自以為 就當事實
唉 人老就係咁
誹謗呢d民事案就得細女有權告你
詐騙偷錢呢就刑事罪 你隨時可以報警
唔報警咪死全家爛春袋
黐撚線 咁樣助長啲騙徒行為後生過佢30幾歲 貪佢啲乜碌鳩大?
識咗一個月 前後洗咗30幾萬 轉個頭仲話要拎一球野去做飲食生意
正常智力都知係騙案啦
個阿伯係我邊撚個,點解我要去幫佢報警?
而你頭先咁口響話告我誹謗,咪比機會你表演囉明唔明個分別呀,柒頭皮
個半月都等唔到
息都唔撚要
好撚快會後悔
有冇街坊認得出廢老?
去佢屋企拍門點醒佢啦
方死唔係日日同人講有4球
戇鳩根本咁老嘅男人仲要畀個大陸婆迷一迷,就同智障冇分別,根本冇哂理智,啲仔女為佢好先咁做

我就唔算個老嘢冇飯食,啲仔女會由佢餓死,但個大陸婆就會
一定係
唔知你底蘊 點會咁急夾你埋單
又係啲典型廢老思想

我一睇就知佢好人,我一望就知佢真心

睇人咁準唔去擺檔睇相
其實個大陸閪唔係咁大貪,覺得啊伯啲仔女都會供養佢兩個,當有人照顧老豆終老咁

但而家一嚟就30萬,又100萬,太大貪啦on99
最搞笑係
宜家個大陸婆有咩底細
乜都唔知
阿伯就宜家全香港都知佢公屋有4千蚊身家
戇鳩鳩
定係你老母就係落黎香港靠呃呀伯錢搵食
相簽防個女,但又唔會防一個識咗幾個月嘅大陸婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞