女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
呢位人士好可疑,呢啲口吻完全係老千/騙子講嘅嘢同諗法
一球野食20歲都得啦食40歲千手閪支那雞
煲湯-->識廢老-->水廢老打本煲湯-->識更多廢老
真係得仆街先諗得出
你自己下下企你班仔女角度諗先咁姐

你唔試下企係阿伯角度諗?人老冇人陪,想卜野又想拍下拖,最唔缺既就係錢,釘咗又帶唔到落去。依家有得俾錢獲得所有慾望,俾我都去馬啦。
梗係唔係啦,如果你話係原配就話姐
同埋到咗70幾歲人,上到庭可以話個呀伯係神志不清既時候立既遺囑,咁份遺囑就有機會會冇效,之後仲有相處時間,對死者生前點呢啲野,唔係結咗婚就大晒
仔女係咪咁仆街 為自己都好

唔通作為仔女
見住老豆啲錢比哂個識左一個月既
大陸女人手咩
識一個月淨係結婚禮物都2卡戒
佢唔係覺得俾人呃都值呀 佢覺得無俾人呃呀 佢覺得之後會繼續有老婆+佢手上嘅禮物+飲食生意同埋果幾球呀
屌 笑到抽筋
如果有比到合理回報,又點叫呃?
袋左30萬禮物
已經叫緊100 萬
半年就湯曬啦
因為宜家連登都係後生就係面對父母係同樣case
咁如果啊伯冇立遺囑,佢死咗之後係咪所有嘢都俾曬個女人㗎?仔女完全冇?
好多娶大陸女人嘅人 無論老中青 起初都係咁講
最後
Btw 支那陰道用同一招威到去英國 最後好彩敗訴 個女拎得返d錢
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13313903/Chinese-translator-millionaire-predatory-marriage-loses-inheritance-daughter.html
你錯重點

單身者嘅遺囑婚後會自動失效,即係話相關人等就算對遺囑內容冇爭議,都冇可能再按遺囑分配遺產

所以呢單嘢已經同遺囑是否絕對無關
死者遺下配偶及後裔
如果死者遺下配偶及後裔,無論死者是否有父母或兄弟姊妹在生,死者的配偶可先取得以下遺產:
死者所有的非土地實產;
剩餘遺產中的500,000元。
在上述的 500,000 元分發後,如果尚有剩餘之數,便會再分成兩半,一半分發給配偶,另一半則平均分發給死者的所有子女。
周街問十個人 十個都企佢細女果邊啦
到時阿伯俾人呃晒D錢係咪佢仔女唔駛養佢先?
係就話次佢點fling, 唔好到時又死狗就話仔女唔理佢好慘
所以話成個連登係你最公道,最有道德觀念
咁有樓既點計
聽過賣樓分
分份數,所以以前會長命契
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞