女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
明明有成5個仔女,成件事好似得細女有出現,其他子女冇出過聲咁
係真愛就叫個大陸婆養埋個阿伯啦
反正之前都跌咗幾十萬俾佢
驚佢呃晒咪攞走一半 夠佢過餘生啦
而家又冇結婚 再結婚咪結婚
佢戶口重要同個女聯名
我覺得佢本身都顧家
D仔女安頓好晒 自己臨老發下夢點解唔得重要俾人批鬥
個問題係,如果個支那女人得手後飛左阿伯
佢幾乎100%會喊苦喊忽,d仔女又要養返佢
正常人都會轉走d錢啦
個細女真係「貪錢」就一早轉走晒d錢啦
弱智廢佬
痴撚線...依到咁多人幫個大陸西口.....又話d錢係阿伯既佢點洗點比人呃係佢既事.....你地係咪就係個大陸西個18歲仔分身喇......

正常人係街見到阿伯阿婆比人呃你都會擔心佢同情佢/幫下口幫下手喇......依到d兒登仔唔知係咪個個都冇家庭溫暖,..
正正經經叫吓雞咪算囉,攞晒成副身家出嚟貼女人真係弱撚智,正常智力嘅人都知隻支那雞只係諗住呃錢

啲仔女要貪嘅話一早攞走晒啲錢啦,依家係呀伯唔顧仔女反對走去結婚,個細女先攞走晒啲錢,俾人鬧貪錢點都好過眼白白睇住個外人呃晒老豆啲錢
係關心佢俾人呃完錢點生活既 都唔洗轉晒450萬
2球野都夠啦
都話佢呃曬之後9成9會走人
到時咪仲慘過宜家
因為聯名係聯左細女
所以佢一個出面做衰人
老豆咪淨係怪佢拎走晒啲錢
13萬點買2卡鑽戒
反正都轉
點解仲要留低益個大陸婆
on9你智商幾多
點解要留2球比人呃
估計應該有溝通過,啲仔女講咗話佢係俾人呃錢,個阿伯堅持係真愛,激到死。最後無辦法,唯一測試真愛嘅方法就係無晒錢,睇吓對方走唔走。睇隻老雞咁肉緊要攞返啲錢嘅,都唔容易估到啦。
故事內容無話仔女真係唔理個阿伯喎,剩係focus喺個女攞晒錢走。生活費嘅老人家使得幾多,一個月一萬幾千夠啦,咁如果隻雞都唔走嘅咪由得佢癡飲癡食囉。

等睇下集有無仔女訪問。
師妹王青霞留低咪執返嚟見客,環保唔好晒
唔通益外人咩戇鳩
如果我72歲 洗2球野可以完夢 我都覺得抵
不過我個夢想唔係大陸婆姐
每個月過五千俾佢,條數夠一個人食但係唔夠養另一個。

死老坑微信都唔撚識用,覺得大陸女人真愛真係唔識照鏡
如果謀佢,而家應該係另外4個仔女同佢地一齊上東張屌個細女啦
大陸婆個18歲仔
咁450萬係何伯搵翻嚟吖嘛,使晒呃晒都係佢自願,細女無權咁做,係咪真愛邊個知,點解佢啲仔女要先入為主大陸婆呃錢先
完乜撚野夢
夢想做水魚比人呃一次啊
邊個話2球野可以完夢?
個支那婆今日咬1球,聽日咬3球,邊度完到夢?夢遺就有份
個啊嬸揸住嗰個係咪birkin himalayan
係嘅我就真係唔信係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞