女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
錢比人攞哂 張遺囑 留黎做紀念呀
唔會咁快
起碼攞埋香港身份證先
再睇下追唔追得返嗰4球幾
如果個老伯飛咗條, 呢個細女就肯回水, 我都覺得OK; 如果就係咁趁機決裂提錢失踪, 我就覺得班仔女衰過個新老婆, 起碼人哋都有叫提供過服務.....
阿伯以後畀人呃晒錢,後悔,嚟搵我嘅話,我咪攞返段進諫片畀佢睇,我已經話咗你㗎啦,你自己畀人呃,以後自己搵政府綜援同生果金度日

有撚用咩
去到呢情況俾人呃晒之後
都係會喊苦喊忽話你唔養佢
呢啲情況睇過唔少啦
上年都有一單
又係76歲娶大陸女人
https://youtu.be/cXRIOsZNz2w?si=L5YoLGKnSmHkHlkk
啲仔女拎咗佢啲錢,第時佢有咩需要都會使返係佢身上,個大陸女人拎咗啲錢就肯撚定閃人。
2卡加隻勞大咬到
一個月就20個 幾撚好搵
何生細女都係70幾歲

佢老都係好後生

你唔記得左?
啲老嘢成日覺得娶個大陸女人照顧自己
喊苦喊忽,so what?
唯有整個基金,限制每月支出...
點講我都係你老豆,我同你死鬼啊媽供書教學養大你哋5個,冇功都有勞啊,我俾人呃已經好慘,宜家我知錯喇,你係咪忍心個老豆七十幾歲人死係天橋底啊?

每個月得5000,你過俾我睇
而家啲鑽石唔值錢
人工培育鑽石同天然鑽石已經造到無分別

https://youtu.be/UKpf2wIcxM4?si=Cx8EOi2Njm-oGe2B
呢件講到尾老伯都係冇咗D錢啫, 班仔女如果自己有, 唔係為咗老伯D錢, 咁緊張做咩? 老伯如果決定要捐哂自己D錢做善, 您認為呢班仔女又會唔會同意?
細女有料
mvp
屌。 中國式陰道。 隨時bea 件便宜仔做綠帽老豆
唔係愚孝,係已經諗住遺產係自己手,都話整個雙簽聯名就搞得掂既野
講真啲仔女都有問題 如果啲錢係個阿伯自己賺返黎
如果每個月會分返啲俾佢做生活費 純粹唔俾佢咁樣一筆拎走俾人呃 我覺得ok
但你拎左幾百萬去自己用 就有問題
唔夠錢整trust 啦
我覺得件廢老跟本就抵死
臨老過唔到世都係佢自己攞黎,應得既
但係細女一句「為佢好」就拎左佢d錢,咁同搶有咩分別
更甚佢個動機可能跟本唔係為佢好,而係想分家產咋
好睇過d劇
唔洗交租,搭車2蚊,4800蚊用黎食飯,唔夠?

同埋呢係個綜援人士既現況,唔夠既話,家陣攞綜援班老野係咪死晒
罰咪罰
11萬好過450萬
30萬夠佢call g call到中風啦,做幾次就想人地成副身家都呃哂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞