女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
上次東張有個律師講, 聯名可以係大家一人一半, 你可以處理D 錢唔代表所有錢係你既. (上次好似係個仔拎晒個呀婆D 錢, 又係聯名戶口)
李龍基開班教吓班老嘢點玩啦
咁未有證據顯示細女係想擸曬啲錢自己豪花嘅
係囉, 仲叫個阿伯同個女講「法院見喇」, 個女人心入面應該笑到李顯龍咁
您係攞得, 但有冇法律手尾跟就兩睇啦...
大家開聯名戶口時,原因是什麼? 老伯有否被誤導?
大家有冇私下有協議什麼時候, 情況才可提錢?
呢D全部都可以上法庭慢慢打啦....
公道D叫細女每個月交屋租,入返3000當綜援,阿伯又有生果金,絕對唔會餓死同訓街
後母攞左果30萬就冇架啦,當請工人啦,係貴左D咁解
明買明賣?個大陸女人明顯想盡快揸乾揸淨閃人
如果我係班仔女,我會努力進諫個阿伯,進諫過程拍埋片,留返個紀錄

但係如果果4球唔係我賺嘅錢,咁始終係屬於個阿伯,我唔覺得自己有資格去郁佢

阿伯以後畀人呃晒錢,後悔,嚟搵我嘅話,我咪攞返段進諫片畀佢睇,我已經話咗你㗎啦,你自己畀人呃,以後自己搵政府綜援同生果金度日

連登有班人話,如果自己老豆老母畀人呃,會連累到自己以後負責返老豆老母洗費。呢班人根本係愚孝,唔認清父母同子女歸根究底係分開嘅獨立個體嚟。

TLDR: 邊個搵嘅錢,邊個就有資格決定點洗
佢唔問你 不過成球野過數果陣你千祈咪撚吠
蕃茄薯仔湯係邊單??

留意咗你成個post 肥絲大隻嬋 不如分享下你攞一百萬想搞咩餐飲生意?
人地有做愛架
佢柒關我撚事
典型連登獨醒撚
未到最後都未知結果
可能個大陸婆知個阿伯冇錢露出真面目
唔理個阿伯走左去
到時個西迷迷阿伯都黎唔切多謝返班仔女
覺得老婆老實,唔會呃我啲錢。
純愛戰士
某程度同中國嗰個打機𡃁仔一樣
上面話咩啲錢係佢既佢中意點用都得果啲人都on9
現實中係咪會睇住屋企人死都由得佢?屌 條命係佢自己既中意死就死啦

一定真愛啦
有冇人擺上小紅書
咁就要睇係屬於邊一種喇
阿伯:一日最衰攞哂我啲錢, 攪到老婆跟人走
真係呃晒要訓街食風果陣又係上閪望度道德綁架
到時又講D唔講D,乜撚野唔覺意信錯人,餐風飲露但係班不孝子又唔理我
係蔡天鳳嗰單我可能記錯湯
可能兩個都係玩家?
洗少少錢
俾啲希望條女
就玩耐啲
另外嗰4個仔女知唔知有450萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞