女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
唔係一齊住啦,剩係得個老嘢咪唔使報
睇返嘅話,基哥識食好多
你拎我諗起提款基2.0
真愛唔怕啦,仲有間公屋可以慢慢築愛巣
計返,都係屌一次就俾左十幾萬人
屌多幾次真係四球半年無晒

阿伯,個女都係為你身體好
一陣三年抱兩
有450萬 住唔住到公屋
係,佢唔走就當請看護,服侍得老豆舒服,百年歸老,比多三十個都仲得
轉個頭話比人呃左一百萬 乜都唔洗搞
佢地嘅見解係啲錢係個阿伯嘅,同仔女無關,派晒佢都唔關佢地事。到時阿伯有事,啲仔女有權唔撚理佢。同你返工一撚樣道理。間公司做初一我做十五,到時執笠關人撚事,我做過第二間算撚數。
到時會有東張西望跟進第二季故事,阿伯俾老雞呃晒錢瞓街,仔女無人性唔理。
7x歲屌個40路好撚奢侈啦 3x歲個時先啱啱出世嘅
如果拎到一球搞飲食,下一步就係個仔生 cancer 做手術,又拎一兩球。之後就係個仔想買架車做滴滴……大陸婆永遠同一條方程式,但大把港佬落撘
細女拎住450萬,
晚晚幫老豆叫十八廿二既高鐘妹都得啦

btw反對細女拎走老豆筆錢既,
有冇諗過同一情況發生係自己老豆身上你會點
今晚有冇下集
起碼後生
大陸婆:你唔好爆血管呀,你同佢法庭見呀
賭幾多都得,隻支那豬一定係扼錢,馬會夠膽開個盤比我賭

細女好波
點解呀伯想自己拎錢嗰陣要雙簽
但呀女又可以單簽拎到錢嘅?
Btw 細女好波
律師實同你講有得打,不過唔該俾諮詢費先。得返4千幾蚊,打飛機就得。等睇隻肥西老母雞自己出錢打。
衰咸濕就衰咸濕啦老坑,年中大把陰道故事有眼你睇,個撚個都話真愛,條女呃鳩晒啲錢就扮家暴,搵社工呃公屋,上樓就申請契家佬同屋企人落嚟,條傻鳩老坑就扮慘博見報,話自己無人無物仔女唔理
我識一個,七十搵件五十歲大陸婆。冇晒啲積蓄,最後又係親生仔女供養
財到光棍手,一去無回頭呀戇鳩
戇鳩

基哥而家撚到條女一棟都冇

人前仲要咁好戲 全世界都知基哥重情

根本就斷埋條女後路

條女唔送埋基哥最後果程都出唔翻黎搵老襯
只係講佢有個18歲仔,唔知係香港定大陸。

佢老母就已經喺香港「打緊工」,咁即係佢老母一早已經有香港身份証?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞