女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
有就出左黎講D錢佢地有份搵啦
呀伯應該比筆 首期20萬左右 ,再每個月比3萬左右生活費,立遺囑死的時候剩低的錢 3/4比個女人,1/4比仔女,敢就應該可以玩耐d。 婚就唔好結啦
仔女照顧佢咁多年
一個唔該比個識左2個月既師奶呃左去
個師奶咪好撚so? 點解要益條八婆?
幾百萬叫幾多次雞都得啦
就咁睇又有小小唔明, 呀伯去問銀行, 當時又冇講單簽可以, 支那婆仲講叫佢細女簽一定唔得. 所以先放棄罰息拎錢, 等夠期先拎.
冇理由個細女又可以單簽轉走D 錢?
正常可以set 幾多人簽名聯名戶口先可以攞錢
明明個老嘢自己都話本身有成日一齊食飯去旅行
駁嘴隊睇唔到

定係佢哋要啲仔女幫佢解決埋性需要?
銀行職員應該有心拖佢,叫佢開返個單名到時轉落去
應該係一個老顧客,幫都幫到盡
臨老入花叢,福氣黎
4200擺明係想睇吓個大陸女人會唔會賣返啲禮物同佢共渡難關啦
而家咪上東張諗住想攞返啲錢囉,仲真愛條撚咩?連罰息都想攞1球,仲真愛?好彩個銀行職員醒目咋,唔係無咗㗎喇已經。
正常銀行職員應該係同佢講
定期存款提早攞出嚟要罰錢
你返去同個女商量吓先啦

個老嘢自己理解咗要個女簽先可以
係咪一定要全家人上曬東張瘋狂辯論
講曬每一蚊邊揾嘅先夠公道?
個個好似你咁咁想衝出嚟柒咩
其實佢老豆生果金都有3千幾一個月啦
我係個仔女都唔撚理佢,廢撚事回應,每個月俾返錢生活費就算
個細女醒喎
企硬
有冇講係咪定期到期細女先攞錢?
有機會係做定期個戶口係雙簽聯名戶口
到期指示啲錢落去一個單簽聯名戶口
咁之後就睇邊個手腳快嘅姐
關係唔好就唔會開聯名啦
跟本呢d人同佢講咩都冇用,落晒迷藥咁
一個月就忍唔住叫阿伯罰息都要禁1球野出黎
屌你要醫病咪撚問仔仔拎
其實建議返d仔女每個月比返d生活費個ar爸用。。可能1至2萬。。。點都好d錢都係ar爸搵返黎
同埋而家啲銀行
見到老人家提取大量現金都會有警惕
因為而家太多老嘢嘅騙案
開報紙檔都咁有米
睇完淨係覺得個阿嬋好作狀, 鏡頭前拖到個阿伯實一實
細女好野
做得好
未到死都用Q晒啦
仲講遺囑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞