女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
為左撐支反港
上面幾件駁咀隊可以去到幾盡
Hermes喜馬拉雅要過百萬
佢果個應該係假
唔拎走唔通益個八婆呀傻鳩
如果你老豆咁樣比人呃哂啲錢一蚊都唔留比你
你係咪都會咁講
應該阿伯係銀行口沒遮攔話想拎錢幫人做生意
職員都算醒目叫阿伯諗清楚先
見足365日?
財到騙子手你仲想見到佢人?
會唔會諗多左?
即刻走到影都冇返埋大陸啦傻鳩
到時阿伯喊苦喊忽話比人呃完5個仔女冇人幫要自殺跳樓咪一樣上東張PUA佢仔女
不如打定預防針清佢袋
咁真愛等個大陸婆養返佢轉頭
原來你係m底 比人呃 仲要開心
個阿伯同個女開得聯名銀行戶口即係信得過個女,如果佢有乜嘢事就幫佢管錢。即係如果佢行動不便,要入老人院用錢嗰啲嘢,或者過咗身幫佢分遺產。仲有影到個阿伯唔係住私樓,嗰種鐵閘擺明係老人公屋單位嚟。

筆錢根本由頭到尾都無呢隻肥西老母雞嘅事。而家係有人想呃錢搞亂咗本來安排好咗嘅嘢。

咁嘅邏輯都可以忽略晒嘅,討論乜9?
到唔係好清楚, 呀伯又講自己有450萬, 做100萬定期係新加入去既.
如果單簽OK, 個女先可以轉晒450萬走. 而100萬定期係雙簽就要6月先拎到.
如果單簽係OK, 呀伯到可以拎走450萬入面既100萬, 就唔洗等定期.
你咁講,即係警察叫人提防騙子都係多餘?
我諗要報囯安拉你
俾人呃哂唔使仔女理咪唔關佢哋事囉,再講筆錢死咗嘅老母都有份,冇理由睇住佢敗哂
如果係真愛點解個女人唔養返阿伯轉頭
大佬呀,依家個阿伯覺得比人呃都值呀。
佢班仔女幾時有比過開心佢過埋個幾年
個呀伯真係好撚蠢 係咪覺得自己70幾歲先搵到真愛?
4百萬,加支wasabi,去到夜總會都搵到初戀。

得4200蚊未考驗下個女人係咪真愛。
連登就係好多呢啲on99 嘅人,
以為啲嘢掉轉講就好似好型咁樣

事實就係,呢個阿伯根本就冇能力管理自己啲錢,
如果唔係邊會on 9 到定期未完就急住攞啲錢出嚟

嗰幾百萬其實對於阿伯嚟講好重要
除咗靠啲利息幫補佢生活費之外
萬一有急病要入醫院就係喺呢嚿錢度出

咁一係咁囉,
到時阿伯萬一要入醫院,
千祈唔好問班仔攞錢就得啦
蠢撚到呢
好心學下基哥啦
5個仔女
每人8千或1萬家用
1個月都4皮
加埋阿伯個少少
儲10幾年實儲到
如果佢班仔女唔貪筆錢。照開定期。每個月比反萬幾個阿伯。味睇得出條女真心定假。
依家班條女直頭斷佢糧生活
本身有400幾萬現金就唔使郁定期啦
而家講緊佢係要攞100萬出嚟
啲廢老諗野係咁
總之仔女做乜都錯
支那人呃晒阿伯錢係阿伯on9
支那人永無錯
覺得自己諗嘢同人哋唔同,好型
国妓啦
但係咁樣會唔會有違客戶嘅意願呢?
其實都未必關愛支事係啲老野覺得自己臨老再入花叢 搵到真愛
原來你係真心on9連錢都唔收
無野了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞