女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」

1001 回覆
1027 Like 6 Dislike
即係取消定期就係雙簽,拎錢就係單簽?

咁個細女定期完果日即拎走曬所有錢(本票),然後去第二個戶口再做定期再每月俾返幾萬息阿伯咁?
咩叫如果?姐係你假設緊
照睇應該本來就係單簽,不過阿伯第一次去個陣唔係同細女去,而係同新老婆去,銀行職員見佢呢個年紀突然提咁大額一定有哂防騙守則,然後咪大佢又要罰息又要細女係度囉,點知阿伯真係俾佢拋到

銀行都唔係傻,如果之後佢人財兩空又扮可憐追究點解銀行職員唔提醒佢,咪又係攞嚟搞
阿女:老逗,玩都玩個好啲,呢啲質素,幾百萬可以玩過萬次
姓何能力特別強
基哥就唔同
應該係定期戶口係聯名黎
叫細女每個星期叫隻雞孝敬下老豆算啦
個阿伯咁都夠膽上電視,比人笑都笑到面黃
隻肥嬸出黎做,$200一次都唔知有無生意。唔係話唔尊重阿伯意願,講真如果阿伯間唔中話想攞千零二千搵d後生女解決需要,無話唔支持佢,而家係比人打劫
link please
做左大半世人
供大左仔女
臨老死之前都要理性咁洗錢
想亂Fing 下自己d錢都唔得
做香港人真係慘
乜而家玩到騙徒都走去報東張西望
人地有粒十八歲大仔

通常組合家庭正路係財政獨立

大陸閪收死老坑結婚禮物三十萬

大陸閪唔知係咪送返死老坑淘寶貨珠義繩

個birkin 鱷魚唔知係咪同王青霞一齊廣州步行街買定老坑自動磅
其實我想問下你係咪連仔請返黎炒熱個場佢嘅?
佢明知係俾人昆係一回事
佢個款似係以為係真愛
到最後俾人昆完咪又喊苦喊忽
老婆病死就知咩料
2 卡

12 卡
唔係
我係真心咁諗
72碎重可以有幾多日子
D錢係自己既 點洗關人咩事
人地係明呃咁又點 自己開心咪得
有冇諗過佢可能為左頭家壓抑左大半世人
而家臨老入花叢咪入花叢囉

又有冇人話過佢d仔女貪錢
就算佢調返轉比返錢你都唔會屌啦
條女先拎身份証, 呢段時間一定不停諗計想拎番450萬, 認為自己至少佢可以分一半.
阿伯話:我日日飲生可樂,碌野識發光曉飛添架,支那婆就係鍾意呢樣
長久以來,國內中年老污X,想花招,古惑招搵香港六,七十歲男人結婚,排快期來港照顧老公⋯⋯未夠時間期間,極速榨乾你戶口,當她入咗香港後立即變面,(即刻申請社會福利保障),之後人間蒸發⋯⋯ °
你估吓個女人如果可以一筆過呃哂450萬後仲會唔會留係個啊伯身邊?
到時咪又係人又無錢又無
九成九有私己

同條死老坑定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞