真巴絲一定噴香水 (34)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
用緊 覺得唔夠long last
Aesop我會想入支hwyl
係你身上keep到幾個鐘?
頂盡三至四個鐘內
手腕左右各兩下
頸左右一下
心口兩下
Tacit 真係好正既夏天香黎~
但真係要補噴~
係我身上,JML仲long last過佢
嘩,呢個係好嚴重既指控
旺角mystique
心口最少都6下仲要著住衫噴吸埋D味
間嘢俾人爆賣假嘢
Link?
Ig: parfumerietreaor
張相開埋鋪名 好大仇口
Ig: parfumerietresor
張相開埋鋪名 好大仇口
係香水鋪買實有風險,新手自行酌量

不過我唔buy呢種宣傳手法
如果有假貨應該直接報海關做低佢
同業互屌啫
唔需要 take side
有信心就買
無信心咪唔好買

都係嗰句
如果 assume 唔係 authorised distributor 就叫假野嘅話
唔好問邊度有平邊度有 good deal
一律建議專櫃
都無 evidence 話啲 product 係假
只係話個 brand 無授權佢賣啲香水啫

但做到咁係有少少肉酸
真,係想幫人就報海關啦
睇左佢個post 純粹話唔係官方authorized
如果咁就代表假 咁所有賣水貨嘅店都可以話假貨
睇埋最新兩條片
佢仲搞 “抽獎”
然後咁啱又抽中咗個個係旺角買到假貨嘅客
咁啱又做埋訪問
條友未話自己聞得出well blended都仲可以
佢話自己聞得出bright同well blended分別,成件事反而無說服力
一個新手,not trained nose,講埋晒呢啲形容詞
佢話人假野個post都有位人兄留言話佢憑封咁嘅電郵就想屈人賣假貨
間店正面回應唔到剩識多謝人意見
做到咁肉酸 會提醒身邊香友少去為妙
Top Accessories Perfume 係咪del左post
我記得係佢po封唔關佢事既email屌Mystique (明明自己有賣Nishane)
當堂觀感好差

利伸從來冇買/去過Mystique
真定假
我怕自己記錯
總之我記得po email 間野challenge人話要佢自己問Nishane,一定唔係依家Parfumerie Tresor既態度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞