真巴絲一定噴香水 (34)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
點解sasa個到啲香水平咁多
memo Paris d leather 算好輕盈,定你係要重口味?
幾正上年冬天想買但好似好難襯
nishane colognise safran極似,你上fragrantica 睇下啲review,真係新車皮味
Noir 29絕對唔會係7步散至少8個鐘
呢家支wulong cha拎嚟噴房
完全唔明點解連亞洲youtuber都會大推呢支
佢陣味係唔同高級酒店/商場都會聞到
santal33 好正
推nishane safran colognise 係你要嘅嘢
斬咗手幾個月,忍唔住又想去聞香
倫敦harrods sale 執到支150鎊Roja Elysium
噴左一日真係覺得好正
Mendittorosa 好多醛味個人唔係好頂得順
但接受到啲人會好鐘意 talento夏天都幾refreshing
而且啲樽真係世一

之前入手左Lacura已經好中意呢個牌子
上個禮拜去韓國旅行買咗tamburins嘅bather in the lake同wood salt beach
呢兩日開咗wood salt beach嚟用
淨係last到2-3個鐘
有時見到平真係忍唔到手好似上左引咁點算
我都覺得陣醛味好難頂
呢家夏天想搵啲green / fresh
見到Torino21勁高分,諗住去聞下
大家有無咩評價
新入坑? 好多支都好高分都未必好聞
歐美同亞洲人體味唔同,天氣唔同
我認同呀,所以想睇下大家點睇
如果噴啲擴散力好勁嘅香水,你哋會唔會係屋企早啲噴,等佢乾啲無咁濃味先出街

今日噴noir de noir,撘地鐵個陣地鐵啲冷氣一吹落條頸啲味勁到。。。驚濃親人
噴香水都係想人聞到 唔好overspray 就ok
唔想人聞到既就揀左le labo 啦
仲噴tf 咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞