真巴絲一定噴香水 (34)

866 回覆
2 Like 2 Dislike
唔係專門店買就一定有風險
我係金英買過aesop野係真既
但我批貨同你批貨來路都可以唔同
你可以上ebay/zalora搵下 呢d網既seller有rating+product下面都有comment
搭單問下有冇人買過hktv mall 既YOU COSMETIC?
有冇人都覺得diptyque tam dao個opening好似日本芝麻醬?
佢個dry down係好pure既sandalwood少少fresh既floral 係我中意既味
但個opening令我有d卻步
fragrancenet係咪開始可以運香港
呢排想搵枝平平地無腦citrus但performance又唔會太差嘅香水
我自己睇中左呢幾枝
John Varvatos Artisan Pure
D&G Light Blue / pour Homme
Versace Eau Fraiche Versace
Bvlgari 綠茶
或者仲有無咩平靚正推介可以試下
好多adg有冇試過最新支adg edp
係海港城試完Sacred Wood By Kilian!
依家有promote ,送一支refill
喺咪好抵
如果想買香水係咪去DFS試就最好?
佢送幾多ml?
Light blue唔錯,可以試埋Hermes花園系列,出面水貨多又平,Aqua di Parma 藍色樽嗰幾支又係水貨好平
買50送50ml
咁正,佢賣幾錢?
想請教下香港邊到會有得試多少少mancera嘅香水
想試想買都冇咩門路咁
好似2490$
我覺得除返開還好,但好似一下子買好多
100ml用密啲都ok嘅
平喎 係咪淨係得sacred wood㨂?
唔清楚!
但個店員大約講左句"公司好似想(refill)清貨"
有呀 但硬係覺得原版好J 啲, 佢依隻定位太尷尬。 (香味)我個人覺得你當係藍色同原版中間會好啲。
有冇人知道LV隻Sur la route男士香水?有冇邊隻平d既牌子似lee隻味?

LV太貴,屌唔落手

純粹可能因為JML比較入門,覺得公廁
所以喺呢度個個都踩
但labo一樣咁撚廢,不過佢哋就會話係skin Tone
而家IFC係咪已經無用Penhaligon’s嘅香水?
最近行IFC唔覺有香味
Le labo有幾隻performance好撚勁喎 santal33 another13
33未試過
但係13就真係唔好講嘢
個個力推,去到我以為將試紙冇晒味,
上埋手,都係勁近先聞到
我之前朝早噴 夜晚條女仲閒到
可能好食skin chemistry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞