真巴絲一定噴香水 (34)

866 回覆
2 Like 2 Dislike
兩枝都用緊
兩枝都用緊
咁點決定噴邊技?睇心情?
我呢家覺得lucky係我身上留香好似仲長過gris dior
我買左分裝,而家勁後悔
出街多數用lucky,不過呢排噴緊Dioramour
Gris dior就訓教之前噴,聞住訓
我本身都後悔
但發覺大熱天時噴都幾舒服
總共有幾多支la privee系列?
好似係廿幾枝,仲有四枝hair spray
你買collection pack ?
我以為你問成個collection total幾枝
我買左12枝加1枝hair spray
邊12 枝?
全部125ml?

我都心思思又想買
買上癮

Bois de agent都幾好聞
Rose kabuki, Sakura, lucky, Jasmin des anges, Dioramour, Holy Peony, The Cachemire,La colle noire, Eden-roc, Gris dior,Santal Noir, Rouge trafalgar 加一枝rose kabuki hair spray 我有一半係125ml 我而家有啲想入new look
所有藥房都信唔過 龍豐咁大間都賣假 其他仲倡狂
https://www.hk01.com/article/263624?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
頭先行過color mix,見到Diptyque 標價8佰幾平咁多,信唔信得過?
個價錢,真心見到都唔敢買
New look好差喎
上次比我試既sales都話好唔dior
想入Talento 大家點睇
BA不停勸退我,話如果要買只可以買40ml 😂
好似new look出係為左同Chanel 1957定知邊枝打對台,聽落好夾硬調出嚟咁
諗住買adp嘅panarea
聞過幾好聞
都係夏天遮體味
唔好講long lasting
係一兩個鐘都last唔到
如果係黑黑實實型就唔好
我西裝返工皮膚算白
幾多女同事識欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞