真巴絲一定噴香水 (34)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
放耐咗好啲
但頭段隻味好鬼cheap
係咩 我張tester個base note 係Gillette shaving cream果隻味
唔係唔好聞 但係好普通囉
香港有無邊度有得試味
Fragrance X 囉
好似~三百二鎂
邊度買好?
Youssoful 唔記得點串
覺得幾香 又唔貴 留香ok
我都係去開mystique同top
分店兩年前亦遭淋油 曾列假藥藥房名單

龍豐藥房於2016年3月曾捲入刑毀事件,其上水新康街分店閘遭淋紅油,面積約2米乘3米,職員上班時發現,立刻報警,案件列作刑事毀壞。涉事分店事前揭發兩宗偷奶粉案,賊人身上被掛「我是賊」紙牌示眾。

2011年,龍豐3間位於粉嶺及大埔、現已結業的分店,曾被列入消委會及海關公佈的18間售賣假藥藥房名單,被罰款8,000元及4萬元不等 。

原文網址: 【龍豐藥房淋油】全港有12間分店遭潑黑油 警列刑毀追查動機 | 香港01 https://www.hk01.com/article/263458?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
我試過
佢網頁個預計到貨日期真係好粗略
仲會偷偷地係個網自己改遲個日期 但唔會通知你
最尾比佢預計時間再遲多成個月

另外有位朋友就比左錢先話要訂
問幾耐先有貨但一路唔覆
最尾等左成個月先話冇貨退錢
Xample訂個幾月算快。去top問吓啦
Xample 現貨係ok

但訂貨唔少人奶過野
各種無貨無限delay 唔通知乜都有
我都剩係會買現貨
不建議
冇貨都會上架
買完再同你通要等返貨
想問下diptyque果幾支新香水longevity 同projection如何?
見莎莎賣bvlgari白茶好似幾抵,但香港專櫃而家係咪冇呢隻嘅試香?唔想盲買
想問下莎莎啲香水咁平會唔會有問題?🤔之前喺莎莎買過支Dior Sauvage,嗰cap上面嗰logo係對唔齊中間嘅
最後點
有無拎返去換?
sasa呢啲實有風險,就算唔係假,保存方面都未必好
冇,嗰陣仲係新手咩都唔識
有冇邊啲牌子既香水 keep到好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞