真巴絲一定噴香水 (34)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
可惜我唔啱Byredo
Super cedar 應該係Rose?
我反而鍾意呢個牌子
我唔太覺得有玫瑰味,我成日聞到嘅嘢同其他人唔同
係咪歐洲買mfk香水最平? 想送畀女朋友
集運到港得唔得?
香港(信得過)嘅香水店先係
你外國專門店/百貨買咪又係正價
你係啲外國grey market網站買
倒不如係香港嘅香水店買
想問L'Artisan Parfumeur 有雪松同whisky味既係邊隻?
Google搵到既都好似唔係
Dzongkha?
Note 無寫但我第一下聞到嘅就係 whisky
巴打平日點用,唔係好敢夏天出街用
夜晚出街,又唔太熱咪用下
唔知邊間信得過
其實所有非專櫃買都係講個信字 冇話包一定真 你有時都唔清楚佢地邊到搵到啲咁平貨返黎

所以如果唔熟就幫襯返啲專櫃最穩陣 如果唔係買左返黎又成日懷疑真定假
喺日本買左byredo枝vanille antique
唔反byredo了巧能正
係by the fireplace 融合左 vanilla duelle
借問
香港有冇門市買到travalo分裝瓶
定有其他牌子推薦
有無巴絲試過mizensir perfect oud, 可唔可以講吓咩味
香港揾唔到有得試
想問下香港有冇Juliette has a gun最新果支Ex Vetiver試
覺得byredo只係衰longevity
唔係專櫃正價買嘅話,覺得幾好
我都打算買返支byredo
想問吓各位巴打龍豐啲貨信唔信得過。今日經過見到penhaligon's 鹿頭賣1380。平好多,想知會唔會係假。
今日試左Aesop Virere啦
有D失望囉 佢隻味係OK既但relate 唔到去茶同無花果
我覺得係好common既 homme sport香水味
zara/designer男裝sporty香水就係exactly呢隻味
有無巴絲知邊到有noir de noir 賣

Top 同 first 問過都無
韓國旅行會唔會有咩香水好買?
tamburins
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞