真巴絲一定噴香水 (34)

866 回覆
2 Like 2 Dislike
如果去台灣有機會想去沛杰個試香間

clinique aromatics elixir 唔係人人接受到
有無同好 個人好鐘意 好正
都已經係gay, 仲要分男女香咩
今時今日噴嗰個carry到就得啦
You or someone like you,Tea tonique呢啲?酒香茶香呢個方向中性得黎又唔會有脂粉味
我覺得反而可以諗啲有粉味嘅,佢會carry到
我私心會推diptyque orpheon,粉+木,非常中性
送D中性brand既discovery set啦
好似diptyque/maison margiela咁
無一個gay佬係唔腌尖既 買full size 9成都唔岩心水
有冇巴打鍾意rose底嘅香水 岩岩試左byredo Inflorescence 同 rose of no man land都幾鍾意 但係好似好女人
試埋Rozu? 我覺得係中性嘅rose
thx 搵日試吓
Aesop Rozu 嚟講都真係幾Unisex
秋冬噴好正
夏天有冇邊隻好
Orpheon 喺我身上後調極重脂粉味我接受唔到香水一但有脂粉味喺我皮膚上係會無限放大,唔只Orpheon,Gris Charnel 同 Etat Libre d'Orange Ghost in the shell我都着唔到
啲人係咪唔知你踩緊le labo

我覺得係

會買le labo既人 真係無資格屌jml
performance廢到噴係個鼻入面都聞唔到
價錢仲要翻倍都未夠比

jml一半價錢唔洗 仲有兩三粒鐘可以香下
有冇人知尖沙咀金英啲香水真定假
見到支aesop rozu好平好想買嚟試
平時其他網好少見到呢支
應該都係水貨~
香水唔肯定
但化妝護膚品有天龍人試過買樽suppose 白色既野變咗綠綠地
但我買過一枝香水正常
有幾平
$750
呢間賣香水賣咗好多年架啦,我買過同專門店一樣味
白色變綠色咁恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞