[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (10) 幾時有得斬鳩查德利條粉腸

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔係洞察完再打殺左都有RECORD咩? 定係你LOAD過?
D人話aerith可以揀 但佢都係決定做呢個選擇
完場動畫 得佢一個睇到天空裂縫 d人話係佢同lifestream有接觸既證明 都somehow話比大家知 果個係lifestream aerith 應該唔算幻覺呱
另一個解釋係因為得cloud仔突破左命運之牆
所以先見到天空有烈裂縫
yes 所以佢見到aerith aerith死果陣佢睇到唔同既影像
想問ost 是咪今日出
唔知有冇old news到,不過有人話ch14隊友係根據好感度排行決定隊友

Jenova第一階: cloud + 1+4
部位破壞:固定隊友
Jenova破壞部位後: cloud + 3+ cait

S-Reborn(巴哈+翼) : 1+2+ cait
S-reborn(翼+核心+本體): 2+3+4

如果全部好感度升滿,就會變成
cloud + 巴雷特 +yuffie
固定
cloud+ red + cait

巴雷特+tifa+cait
tifa+red+yuffie

如果未打hard 14既巴打可以幫手驗證下,好感升滿個隊友我自己試過係岩
仲以為隨機
https://www.youtube.com/watch?v=xFOYhe-PZHA
雖然佢係好令人討厭 但係吹到佢厭女
Kotaku
唔明點解mai唔整個人出黎 係vr都好呀
啱啱玩到做戲,唔想㩒制我想專心睇戲呀大佬

唔洗驚 仲有希望
剛爆機 用左 100hr 如果想白金 應該要預多幾多個鐘
任何遊戲評論,只要係kotaku出品,你就知道,這篇評論必定是業餘,不認真,和像馬戲團
同tifa相處一定嘈到拆天
點會冇聲
啪啪啪啪啪啪…………
第三集會唔會出多少少畫面
終於完成一週目
想問下 二周目想全收集白金 係咪要Hard第一章開始重打再加做支線? 簡番第13章做晒支線再打Hard 會唔會miss 左啲野?
唔會
那時唔算好大
但都大過晒同齡嘅女仔
大過大個咗嘅艾莉絲
睇你小遊戲同VR 技術…. Hard 主線反而容易
就算係
應該都有得揀
揀同艾莉絲滾草定同Tifa
三個一齊滾草地
飛空艇乘客:av都冇咁好睇
其實講過咩
佢只係話白頭佬唔在意人類死活啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞