[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (10) 幾時有得斬鳩查德利條粉腸

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
下好簡單jawo
研究左用賭博流,幾次就過白卡雲單人戰

仲要唔怕MP ,一格ATB 狂劈雷

缺點就係唔用得任何魔法,包括buff
用畫質mode, 玩落都幾順
效能mode差好遠,啲圖冇質感
絕大部份game都用效能mode玩
覺得ff7效能個效果麻麻地
冰女仲未識用
一用佢就end game
話時話有個位少失望
一開始見人講二周目可以解除限制Cloud唔洗必需係隊
仲以為係指野外時直頭可以自選控制角色
原來只係指戰鬥中既角色
可以自選野外控制角色玩多周目會開心d
d畫面真係好靚
Aerith真係好撚正
女王我揾兩隻一樣會弱化加點再加啲覆蓋牌搶佢地先贏到
網上抄自爆deck ,放兩隻菜刀王,霸地,之後狂自殺,搞掂
ultimania已出

5個世界
仲以為尾果兩個同一個世界添
仲以為d海盜泥藻係個海度係隨機出
點知原來係固定位
個海除左4隻怪明明都完全冇野玩又冇野探索
咁樣都要迫你行晒個海
咁yuffie dlc結局果個zack又係邊個世界
5個世界
LIVE 除左MAX鍾意睇呢個, 反應夠真, 唔似一般外國KOL好撚誇張果D
https://www.youtube.com/watch?v=IOOB7KIqQ_Y&list=PLcXMVQLK4rqDDK79TCyr071BufGiWutW7&ab_channel=Kastaclysm
查德利個咩軍團VR入去打10場好快
Aerith用范圍大地槌一下過一場
話唔定有第7個
計埋97咪7個
講錯 應該係6個
尤菲DLC果個ZACK有機會係第7個 (冇狗分唔到)
唔知出唔出中文版, GAME WEEKLY竟然有出攻略本但唔知有冇授權...
記得上年10月先出咗本remake嘅中文版
希望唔好又等一兩年先到rebirth…
所謂黑晶石其實咩嚟,點解雲仔發晒癲去搶
6個合理一齊變第7個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞