[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (10) 幾時有得斬鳩查德利條粉腸

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
過多陣會出多隻碟放晒啲未收錄嘅歌入去
再呃多你一次錢
Zack嗰隻price of freedom 都冇

Btw巴打喺邊度聽 Spotify 而家仲未有
可以只解隻狗嘅支線
12章有用
比錢買,實體碟嚟
按慣例應該唔會再出
玩HARD 1~14 有無咩輕鬆配置打法?
鋼琴Game 果幾首都好似冇,萬能屋歌冇英文版,暫時聽到咁多
嗰啲當mini game 都可以由佢,呢首都冇真係好離譜,返都返過去兩次啦,點可能唔擺入去,好撚嬲!
https://youtu.be/LkLSvQ4gGPQ?si=TvJ7JnPfSIlQDi6t
岩岩開始玩,想問normal定advanced係難打d ?
隻隻boss都唔太一樣
次次打王前都執一輪晶
如果死用Tifa Aerith 白雲都打到90%既王
打Vincent明顯有Barret唔用白雲好好多

呢個遊戲都係盡快pressure人地再stagger
隻隻王都有啲分別
不過generally 一隻王食4次左右3級魔法就staggered
之後搵Tifa Omnistrike就打死,打唔死就試下staggered既時候用time晶既stop,有啲王冇抗
慢慢打囉
我慢打220個鐘玩到白金
Advance 難啲 ,爆機後有再高難度啲既hard
以我可以打到機既時間來講
可能26 號之前爆唔切開劍星
Advanced?
係咪講緊Dynamic?
慢慢玩啦
我地唔會催你
我都打左250鐘先白金
下壓踩J大力到痴線喎
我233都未白金
琴晚卡神羅老闆卡幾個鍾
買齊所有人hp mp 防禦 精準防禦 回血 復活
就算要換都係換幾下屬性珠
想問下點拎Cait sith 第七本書

我係玩hard mode 前已經解哂支線 同 埋挑戰哂神羅課長

我係咪要在13章玩重置,重新解哂d 支線
再挑多次課長先拎到
有冇hard mode 14章 角色魔晶石配置
玩左成晚都爆唔到
我唔係要白金呀,我想做哂支線啫

比我我一定忍唔到扯旗
我沖緊Hard mode打到神羅課長個戰鬥任
勁𨶙難,出返CH13 normal mode嚟清
https://youtu.be/dPBuwvw5fH8
異界唔屈atb忍術嘅話最穩定又快嘅打法就係divekick
單招上唔到三四萬唔代表tifa無力

https://youtu.be/G9ksC4JxfI4
打到burst之後自己打到三萬幾傷之餘仲推到上300幾%

同場加映邪道打法

不過接完任淨係打鬥技場就得 唔使玩小遊戲
入撚左啦仲忍乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞