有左小朋友後既夫妻關係?

602 回覆
283 Like 21 Dislike
咪就係
排第二 咁樂觀
而家老婆得閒都用時間WhatsApp IG 咁
鬼得閒理你
唔好講到生仔淨係為左我咁啦
肥豬唔係唔得 到時離婚唔好喊到自己係受害人咁就得
人地明星有錢 靚仔 有心有力 出面又有女肯做第3者
大家你情我願 有咩問題?

好多移民都話為左仔女好
香港高薪厚職都照走

可能個仔女大個左 都會怪個老豆on9 咁高人工都走
幾耐扑一次野?
依個咪就係佢老婆諗緊既野囉
樓主就係唔理解佢老婆點諗先會關係唔好丫嘛

明明講緊佢自己個角色係咪需要調節又轉角度講小朋友
你童年唔開心=人地童年可以唔開心?
你童年唔開心你頂到=人地童年唔開心一樣頂到?
其實一個人冇性慾已經唔正常要睇醫生啦 點會冇問題?
On撚9
想自己小朋友好都唔啱
嘩 你真係算係肯放得低 大部分女人都唔會放得低 樓上已經有一個
多啲互相鼓勵對方
扑野一個月一次已經好好
仲做緊上路又坦又長期一個人
JG係咪Fuckboi周圍開餐食女?
無事就話係大仔
有事咪屌鳩你乜7都唔做唔幫手淨係識攤係到
(明明收工一返到去已經做緊家務……
其實唔明白 點解牽涉個仔 就咁神經質
個小朋友大個都有自己生活㗎啦
唔係唔想扑 真係無精神無時間無機會
有時寧願自己打個靚丁仲舒服
女人就係咁
乜撚野唯一權利
講到結婚淨係為扑野咁
你娶隻雞返屋企架咩
定你覺得結婚男人應該要享福唔洗付出?
佢老婆同佢生小朋友受既苦唔計既?
共同組織家庭就緊係有人要付出架啦
未生之前中出就好撚爽
生完要湊就不了不了最緊要有閪屌咁啊?

屌你老母d思想同菲律賓男人差唔撚多
咁你咪同你老婆離婚囉屌
做男人做到你咁仆街
真係影衰晒啲男人屌你老母臭閪
點解生完會肥自己google下啦屌
可以鼓勵佢做吓運動
但係減唔到點解會係佢錯
你咁仆街佢唔係受害人唔通你係?
生完仔 關係差左 先係大慨率喎

大家對仔女管教方式睇法唔同
小朋友變成女人唯一人生意義 老公係外人
2023 年用埋盒入面最後一個dom
之後已經冇再買
佢亦都冇叫我買

而家連撕開domdom 包裝既感覺都好模糊
就快連dom 都唔記得點戴
想要扑野就出去扑老婆唔係你隻雞
我覺得生完最恐怖係荷爾蒙影響
由佗緊中後期開始 到而家生完咁耐 真係變左另一個人咁
你真係阿Q精神
能力越大,責任越大,你唔好捐錢埋比非洲兒童?

如果要同人結婚唔係互相扶持 係日日carry對方
咁結婚黎把撚
唔好害人啦
一星期1-2次
女人就係咁,佢而家成副精神照顧喺BB身上,佢都希望你可以完全教導小朋友,完全湊小朋友,等佢自己可以得閒放鬆玩電話。

零到六歲,啲女人係好緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞