有左小朋友後既夫妻關係?

602 回覆
283 Like 21 Dislike
△尼個世界就是o甘

雖然其實都矢O做人老母辛苦
屌你盲撚左定睇唔到個pin
叫佢留守屋企
比夠錢任洗
自己外出覓食
可白頭到老
脷伸: 實行左
男仔先想生仔女咪on9
又無套中出仲想唔應承就躝啦
會分咗愛俾小朋友

始終以前係大家互相一對一
依家每人都要再割塊餅出嚟

其餘都無乜特別
原來老婆係肥到豬閪
自己攞嚟啦托撚柒頭皮 老婆咪又係自己娶嚟
咪咁啦唔怪得你仇女毒撚
後悔生得遲
想知點解
一年1次已經係恩賜
有5次簡直係世上難得
我反而冇帶過個工人出去,之前武肺去唔到旅行,都會係香港staycation,個時又平,個b又可以游下水,太凍就係浴缸玩泡,夜晚瘋狂扑野

反而上年開始去旅行就真係會攰,但都正既,記住帶bb車就得
因為矛盾只因深愛着
這刻擁抱完然後吵架

你要記住一樣嘢要維持一個完整家庭
受啲氣都要吞撚左佢 問題解決
Btw我係巴,以前真係蒲到癲,生左B真係唔太想約人出去玩
自己唔覺太大問題,老婆就會話我有時可以湊得太耐會好似打機咁儲爆bar,個段時間會脾氣差左
你男定女黎?

如果女就週五晚主動出擊同佢攪野

男既就…諗唔到有乜計,女友就話可以買d小禮物,老婆邊識
唔好搭飛機
大丈夫陳小春對白黎
你係 #166就話 "定你覺得結婚男人應該要享福唔洗付出?
佢老婆同佢生小朋友受既苦唔計既?"

係 #261就話 "依家玩一換一?
有付出就一定有收穫?
對住屋企人不嬲都冇得咁計"

你既意思即係女人既付出就計
男人既付出就唔計
有愛才有性,但愛呢個問題幾棘手
感情有冇問題先
可能你既外表係佢心目中冇吸引力 大肚前扑野只係為交差 只要生左個仔出黎就綁實左你 唔驚你依張長期飯票會走

有錢佬D老婆生完仔即刻做普拉提運動收陰肌 驚個男人幾個月冇得做愛就去搵第2個 有D仲去做埋線手術同雷射切閪肉手術 本身反左出黎既都變一線鮑 要窄D又得 要凹凸紋又得
幾十年前仲講女人撐起半邊天
依加有D女人當左自己係孵蛋器 生完仔就完成任務
有D女人自稱全職媽媽 唔洗返工但係仲要請工人幫手 咁仲叫做全職媽媽咩? 你一個人負擔唔哂自己做媽媽既責任喎 如果係雙工家庭咁搵工人/托兒所都make sense

有D人會拗教小朋友好辛苦 香港競爭好大etc 照養小朋友的確係辛苦 但凡事都有程度之分 唔係只有0同100冇中間地帶
係咪屋企唔請工人就讀唔到大學搵唔到好工?
世界唔好國家有得咁平請工人 係咪得香港競爭大?其他國家既人點生存?
一見到知識分子句野已經記得
香港地有幾多男人養得起老婆啊
朝早rush hour望下條街有幾多女人返工先講嘢啦
公一份婆一份,所有生育風險都唔關男人事
咁男人性需要又關人撚事咩
其實好多香港人都係公一份婆一份
唔好講話個個都諗住搵老公做長期飯票
人工都可能只係差唔多

有錢佬老婆唔洗番工
唯一正職就係要綁住老公緊係大把錢同時間保養

不過成年無行埋過真係好唔正常
點解咁多香港女人都咁性冷感
做香港男人都幾慘,結左婚都要柏拉圖式戀愛
唉 真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞