有左小朋友後既夫妻關係?

602 回覆
283 Like 21 Dislike
想請教下
放唔到手個感覺係唔係真係生出嚟先知
成日見到啲老母咁緊張好似好辛。
想像唔到
冇計,天生母性就係咁
幾個月咁少
大把人係年計
希望第時老公就算生完小朋友都放我係第一位 如果我俾仔女蝦嗰陣會幫我保護我
依D咩 「童年時間人生一次 之後唔會再有」 真係害死唔少人

依家人地夫妻關係唔好 差唔多要離婚
仲乜撚野 童唔童年 開唔開心

我地童年都唔開心嫁 咪一樣咁過
啲細路真係新屎坑三日香
次次啲玩具開頭玩到入哂神
過一排就望都唔望
做男人 又要努力搵錢 又要幫手湊小朋友 又要約老婆拍拖 二人世界

咁辛苦經營一段關係 經營黎做咩?
離婚囉 你淨係負責扑野射精
你老婆要陀住個BB十個月
面對肥胖 甩頭髮 抑鬱等問題
你就淨係識得話人肥到隻豬咁
老公肚餓 老婆又死唔肯煮飯
叫外賣又話出軌 個男人可以點
會唔會係你老婆生完之後 唔記得自己係女人?
結咗婚三年 有小朋友
啱生完,頭嗰幾個月,覺得自己肥咗,唔想打扮。之後我老公,鼓勵我打扮,有少少轉變就讚我,even只係剪咗個頭髮。我覺得女人首先要覺得自己係女人,先會去打扮,啲荷爾蒙先會影響到佢仲想嗲老公,同老公維繫感情。如果佢都唔當自己係女人,而只係當自己係媽媽,就會唔在乎個老公,只會家庭上需要佢。
所以第一步,不然你先試下,喚醒返你老婆女人呢個身份。讚佢多啲,話佢靚 話佢身材好咗
輕鬆
準備好iPad download定片 小朋友Bluetooth 耳機差滿電,零食,飲管水樽,平時攬開個條訓覺毛巾,New York 直飛都係咁搞掂
請問大師 結完婚 扑野個唯一權利都無埋
想問下 結婚仲有咩好處 (對男人)?
排第2 你就想
生完仔 個老公即刻變成外人
老公作用只有搵錢養家+幫手湊仔
咁辛苦點解要生仔
我無話因為無得搞野而有問題 正一正視聽先
想問同離婚有咩分別
最撚on9就係D女人 話「唔中意屋企多個人」
堅持唔請 但自己湊哂又燥底

結婚係騙局黎
幾耐扑一次野咁?
打兩份工
日頭真係返工
夜晚做隨從

叫佢返工又話唔要 要自己湊小朋友
自己湊又屌鬼話辛苦過返工
叫佢返工又唔肯….
男人個個心裡都想free-rider
實際做唔做到就另一件事
親生父母離婚都可以俾佢試一次
最近問過身邊幾個朋友 分房訓既人比我想像中多
口中就話大仔 但實際待遇同佢個仔天與地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞