網絡小說集中討論區<28>

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
種田流
點科技樹嗰啲
唔好太胃痛
主角嘅人品千祈唔好有毒
呢幾本唔知算唔算種田,因為我比較少睇。最近有一本幾得意,叫箱子𥚃的大明。另外黎明之劍應該都啱你?你依家睇緊嗰本放開那個女巫都係好書嚟傳統種田應該多啲中國歷史,戰國趙為王、北宋大丈夫、帶着倉庫回大明之類。諗到再同你講
間客啲政治睇到我頭都痛
所以我睇到第三卷停咗 麻麻地政治嘢
求推薦好睇網遊小說
暫時睇過近戰法師、射破蒼穹、賊行天下
三本反而最麻麻賊行,硬係覺得刃累贅
網絡小說集中討論區<28>
https://lih.kg/CbeAMMX
#783 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
Thanks
藍白社睇到遊輪果度,係咪被和諧過好似接唔到既
點撚解睇小說咁平既消費興趣都仲有成班乞衣左搵右搵唔比錢
人藉
休寶捉姦嗰到好正,呢種先係正常對付偷腥貓嘅言詞
究竟蘭奇最後會唔會話「你們都是我的翅膀」
修真界敗類唔建議入單 無腦文嚟講都算最垃圾,寧願睇番鬥破蒼穹
本書爛尾到仆街(據聞被讀者追更追到發脾四鳩寫)可以話綠千愁最差果一本
應該係細個頭幾本睇嘅書,嗰陣覺得好睇下次掉返佢去雜糧
間客睇咗一半多啲 雖然有好多我唔鍾意嘅元素 但的確係幾好睇
應該係細個頭幾本睇嘅書,嗰陣覺得好睇下次掉返佢去雜糧

我都覺得就算依家無腦睇都起馬笑得出 埋尾係火箭級加速但結果又唔算太爛
你叫我睇返中原五小白真係搞唔掂
中原五小白邊幾個土豆唐狗?
我吃西紅柿
天蠶土豆
唐家三少
辰東
夢入神機
蕃茄有一兩本無書個陣尚可翻睇下
唐三就真係每一本都係網絡垃圾黎
唐三本斗羅鳩得黎都叫有少少創意
後面個堆斗羅真係搵工作室/AI都gen到出黎
之前書荒
有個師兄推過下本逼我重生是吧 的爽文書
算近期無腦類的書最好了
仲有冇ching 推介呢類書爽下
蕃茄可以睇幾本,但其他真係睇一本就夠皮
有冇人睇緊 黑神話西遊:模擬成仙

講天命人 幾好睇
睇晒間客 好有意思 多謝推薦
夢入神機諗起本永生 個主角搶人嘢仲可以講一堆大條道理
好癲 凡人修仙築基都講一百六十幾章,本陣問長生五百幾章都未築到基,係咪有史以來最長築基章數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞