網絡小說集中討論區<28>

242 回覆
3 Like 1 Dislike
逗人無問題 但係主角個應對好怪 明明之前仲識講好說話哄啲少爺仔 突然間咁撩交打
唔係好記得了,好似係個少爺仔想直接落手殺佢,然後佢又知有人保護?不過你講講吓又好似係
想問深海餘燼有無感情線 探險類唔多想睇人談情
不過睇多十幾章又好似正常返 睇嚟只係個作者突然發神經
推薦一本同人小說比大家
聖盃戰爭?龍珠戰爭!
一本動漫角色大亂鬥既小說
當初以為個名鳩鳩地
點知睇落又寫得幾好
啲人物都幾忠於原著
啱啱開第三卷
去jojo世界玩時間系大對決
再加插一啲其他作品既人物
岸邊露伴-琥珀(assassin)黑之契約者

東方仗助-十六夜咲夜(caster)東方project

迪亞波羅-dio (rider)

吉良吉影-宇智波鼬(saber)火影

菜月昴(Re:從零開始的異世界生活)-小悟空(Lancer)龍珠

紺野木棉季(刀劍神域)-一方通行(Berserker)魔法禁書目錄

衛宮美遊(魔法少女伊莉雅)-曉美焰(Archer)魔法少女小圓
呢類書只要冇睇過其中一兩本已經唔洗睇
完全唔知up 乜鳩
話說有冇人睇過小書痴下克上,日輕尼講我覺得好出色,有興趣可以睇下
日輕有幾多書都好睇,小書痴係好睇。我有睇埋戰國小町同埋衛生兵成名錄。但多數都係另一個post討論比較多
飛住睇不知不覺睇左900幾章

我已經準備好再睇多次黑龍。
已經分唔清假膠定係點了...
當你真係睇到900章,你覺得本小說有幾分...
純粹係好耐冇睇過爽文,而佢感覺有啲似鬥破, 所以飛下飛下就900章。

中間d 打鬥我係skip 晒, 淨係睇佢殺完人之後搶咗咩寶升咗幾級.

我覺得自己有機會睇晒3000章, 到時道心已滿就會再挑戰AKio 巴你本全球災變
毒煉癲瘋
有冇巴打有live追緊叩問仙道,叩問仙道小弟上次睇到進入真正仙界嗰part,想問下有另一個高潮未,如果未嘅話就會再養多陣
未有
有排先到
thx
有冇啲小說係破第四面牆
然後個角色要脅返個作者,例如你夠膽寫死我條女我就殺咗你之類
古月方源聯手唐家三少仙友十轉淨網蠱
女主從書里跑出來了怎麼辦算唔算
望下先 thx
LM
依家d小說搞咩黎 好似本本都睇唔落眼以往年年都有幾本出色既小說可以越睇越入迷追通頂 係咪網文末法時代 有料既作者全部轉行去搬磚
只可以太毒
異世界都核廢水 晶片
鬼又唔得
唔想中毒又係得返古代修仙低武
你唔悶我都悶
即刻駁嘴,睇咗全球災變未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞